atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9470 عنوان خواستگار 63 بازدید | 5 پست من یه دختر ۱۸ساله امراستش دانشگاه قبول نشدم و حال روحیمم خوب نیس که بخونم قبول شم پولم ندارم مهارت یاد بگیرمیه خواستگار دارم که به نظرم خوبه بابام راضیه ولی مامانم میگه هنوز سنت کمه چطور راضیش کنم ممنون از نظراتتون او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/11/26 | 23:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__فیونا__ عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 998 ویژگی های خواستگار و بگو باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9470 ویژگی های خواستگار و بگو ۲۸سالشه خانواده اش کارخونه دارن اینم تو اونجا کار میکنه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
__فیونا__ عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 998 ۲۸سالشه خانواده اش کارخونه دارن اینم تو اونجا کار میکنه اختلاف سنتون زیاد نیست؟ باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9470 اختلاف سنتون زیاد نیست؟ فکر نکنم ده سال زیاد نیس او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت