2789
عنوان

سقط جنین

140 بازدید | 8 پست

سلام خانما من دیروز سقط انجام دادم امروز رفتم سونو نوشته بقایا به طول ۴۵میلی متر و قطر ۲۲میلی متر مونده

دکترم بهم متیل ارگونومی داده.به نظرتون با این دارو بقایا میره.

نمیخوامکورتاژ بشم.هرکی تجربه داره بیاد بگه چکار کنم

خونریزیم هم خیلی کمه.

منم همینقدر بقایا داشتم با پریود دوم دفع شد.

تمام اون دوماه رو خونریزی داشتم

قرص متیل و ال دی هم میخوردم

تنها آرزوی من: خدایا از عمر من بکاه و به عمر عزیزانم بیافزا. الهی آمین

منم همینقدر بقایا داشتم با پریود دوم دفع شد. تمام اون دوماه رو خونریزی داشتم قرص متیل و ال دی هم ...

یعنی مصرف کنم قرص رو به منم دکتر دوبسته قرص برای تنظیم قائدگی داده و همون متیل رو داد.کاشکی دفع بشه خیلی نگرانم.

دکتر به من گفت یک ماه صبر میکنیم ببینیم چی میشه.میترسم خطرناک باشه انقد بقایا بمونه تورحمم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با این مقدار بقایا مجبور به کورتاژ شدم، بعد از کورتاژم حتی باز 12-13 میلیمتر بقایا موند که اون با ...

قرص استفاده کردین بازم کورتاژ شدین؟؟اصلا دم نوش و اینا استفاده نکردی؟من کفتمقرص و دم نوش بخورم ببینم دفع میشه.

من با این مقدار بقایا مجبور به کورتاژ شدم، بعد از کورتاژم حتی باز 12-13 میلیمتر بقایا موند که اون با ...

بعنی قبلش قرص استفاده کردی و دفع نشد بعد رفتی کورتاژ؟؟

من گفتم قرص و دم نوش بخورم ببینم دفع میشه.

بعنی قبلش قرص استفاده کردی و دفع نشد بعد رفتی کورتاژ؟؟من گفتم قرص و دم نوش بخورم ببینم دفع میشه.

با دمنوش و زعفرون و اینا که هیییچی نشد

مجبورا رفتم بیمارستان اول دارو دادن که سقط شد ولی 4 سانت بقایا موند

رفتم کورتاژ

دو هفته بعدش سونوی چک دادم بازم یک سانت بقایا مونده بود

که تو اون مرحله قرص دزولست بهم دادن، دو تا پریود صبر کردم بعد رفتم دفع شده بود دیگه

یعنی مصرف کنم قرص رو به منم دکتر دوبسته قرص برای تنظیم قائدگی داده و همون متیل رو داد.کاشکی دفع بشه ...

نگران نباش منم۲۲ سی سی بقایا داشتم

قرص میتل آرگونوین به همراه امپول اوکسی توسین داد بهم استفاده کردم بعد از ده روز همش دفع شد

نگران نباش چیزی نمیشه

نگران نباش منم۲۲ سی سی بقایا داشتم قرص میتل آرگونوین به همراه امپول اوکسی توسین داد بهم استفاده کر ...

واقعا کاشکی دفع بشه.

من الان دارم متیل میخورم ولی نفس تنگی شدید گرفتم شمام این علائمروداشتین.سردرد و سرگیجه هم دارم.میترسم.