2777
2789

لایه برداری کردم ماسک سپر و ماست زدم احساس خارش کردم سریع شستم

نکنه جوش بده ؟؟؟

پوستم خشکه خشکه

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

آب لیمو شنیدم خوبه برا پوست

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خشکه پوستت فکر نکنم جوش بزنی

من که چربم به دلم موند جوش روی صورتم نباشه

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.

مگه جوش میره

اره اگه جوش زدی از داروخونه ضدجوش بگیر سریع خشکش میکنه.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

کرم مرطوب کننده و نرم کننده بزن اگر جوش زدی ضد جوش و ترمیم کننده بخر تا عید خوب میشی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://ninisite.co/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اخه ماست و سیر😐ماست و ارد جو خیلی خوبه

سیر کجا بود سدر

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

من نمیدونم کی اولین بار گفته پوست میوه و این جور چیزارو بزنید به صورت،عزیز من ماست ،آبلیمو چه میدونم این جور چیزا همش اسیدیه به پوست آسیب میزنه،حالا یه دفعه تاثیری نداره ولی دیگه استفاده نکن،قشنگ یه بار برو دکتر بگو یه روتین برات تجویز کنه

من نمیدونم کی اولین بار گفته پوست میوه و این جور چیزارو بزنید به صورت،عزیز من ماست ،آبلیمو چه میدونم ...

اره ولی دکتر خوب تو شهرمون نیست که سردربیارن

اره ولی دکتر خوب تو شهرمون نیست که سردربیارن

نگران نباش قطعا دکتر خیلی بیشتر از ما سردر میاره،نهایت بهت یه مرطوب کننده و شوینده میده بهتر آبلیمو و این جور چیزاس

عزیزم اینجوری چیزا نزنید

شما میخوایید پوستتون خوب باشه

روتین روزانه استفاده کنید

ژل شستشو آبرسان مرطوب کننده

و هفته ای ماسک صورت آلوورا بزنید

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄