2777
2789
عنوان

از چند ماهگی تغییرات بارداری شروع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی آخراشه پس بسلامتی دنیا بیاد من هیچ طاقت ندارم بگذره زودتر ببینمش

مرسی عزیزم ان شاالله منم همش حرف میزنم انقد حس خوبیه دیگ اخراش انقد تکون میخوره لگد میزنه شکمت هر طرفی میره😂 تازگیا اینطور میشم هنوز خوب عادت نکردم قلقلکم میاد😂😅

و من هنوز اسم براش انتخاب نکردم😐

برای من فعلا ترک نخورده میگن ماه های آخر ترک میخوره ماه ۸ و ۹ از ماه اول ترک داشتی؟دکتر رفتی ؟

اره دکتر گف هیچ راهی نیس ولی دل کرم و روغن خریدم فایده نداشت

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من از دکتر پرسیدم قبل حاملگی. گفت نزنی بهتره. ولی من بدون هیچی سختم بود. روغن بچه استفاده میکردم

مرسی عزیزم

همش نگرانم که اسپرم هارو ازبین ببره

ولی بر پایه اب هم هست نمیدونم چرا میگن بده

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

اره دکتر گف هیچ راهی نیس ولی دل کرم و روغن خریدم فایده نداشت

عیب نداره گلم نینی سالمدنیا بیاد

ترک ها که خیلی قشنگن😍 ولی اگه دوست نداشتی بعدا میری لیزر چیزی انجام میدی

خانمای باردار توروخدا سوالمو جواب بدینژل لوبریکانت موقع اقدام بده؟؟؟

من ک از بقیه پرسیدم گفتن موقع رابطه سعی کنیم چیزی استفاده نکنیم ک مانع نشن برا بارداری منم روغن و کرم استفاده میکردم چون سختم بود