2777
2789
عنوان

میخوام زنگ بزنم پدربزرگم

129 بازدید | 5 پست

پدربزرگم ادم سر شناس و تحصیل کرده ای هست

میدونه بابام مشکل اعصاب داره ولی به مامانم میگه با خاطر ابرو بسوز و بساز

دو روزه خونمون بدجور بهم ریخته

زنگ بزنم بهش؟؟بگم اگر قراره اینطوری بچه خودتو آزار بدی و اذیتش کنی خواهشا فراموش کن دخترو نوه داری

مامانم از صبح تا شب گریه میکنه میگه کم آوردم یه بلایی سر خودم میارم پدر و مادرم ترس از ابرو دارن

بنظرتون زنگ بزنم بهش حرفای دلمو بزنم؟

همه چیز گذر خواهد کرد و ما خواهیم خندید از

بنظرم اول خوب با مادرت صحبت کن. ببین نظر اون چیه

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهند❤️ هرگز از رحمت خدا ناامید نشو، همه این روزای سخت به قشنگترین شکل ممکن جبران میشن💙 لبخند بزن دلیل زیبایی خلقت.. برای تعجیل در ظهور امام زمان یک صلوات بفرستین💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اول خوب با مادرت صحبت کن. ببین نظر اون چیه

اصلا حرف نمیزنه تازه بهش گفتم چرا تحمل میکنی برو شهرستان سخت و جدی رو حرفت بمون بگو خونه ای که بابام با طلاهای تو خریده بزنه به نامت حداقل

گریه میکرو میگفت پدر و مادرم پشتم نیستن

اصلا حرف نمیزنه تازه بهش گفتم چرا تحمل میکنی برو شهرستان سخت و جدی رو حرفت بمون بگو خونه ای که بابام ...

بحث تو همه خونه ها هست. اگر احساس میکنی یکی دو روزه و بعد خوب میشن باهم که صبوری کنید، اگر حس میکنین اوضاع از کنترل خارج شده به پدربزرگت بگو بیاد به عنوان بزرگتر پادرمیونی کنه مشکل حل شه

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهند❤️ هرگز از رحمت خدا ناامید نشو، همه این روزای سخت به قشنگترین شکل ممکن جبران میشن💙 لبخند بزن دلیل زیبایی خلقت.. برای تعجیل در ظهور امام زمان یک صلوات بفرستین💕

بحث تو همه خونه ها هست. اگر احساس میکنی یکی دو روزه و بعد خوب میشن باهم که صبوری کنید، اگر حس میکنین ...

متاسفانه حل نمیشه بابام مشکل اعصاب داره مشاوره هم رفتیم به مامانم گفت اقدام کردی برای طلاق پشتتم و نامه میدم خودم

چندین بار مامانم رفته شهرستان قهر تا چند ماه ولی درست نشده

پدربزرگم گفت تا عید تکلیفتون رو مشخص میکنم و میارمتون پیش خودم تاج سرمین شما و این حرفا