2777
2789
عنوان

هم خوشگلم هم خوشتیپ و‌هم

441 بازدید | 21 پست

خوشبو

حالا نگید اعتماد بنفس داری ولی نشد شوهرم بقولی تو مشت من بیاد تو مشت مادرشه

ولی جاریم برعکس منه ولی برادرشوهرم بدون اجازش اب نمیخوره اخر نفهمیدم جریان چیه مشکل من کجا بود چی بود

تممممااااااام نیازهای عاطفی ومالی مادرشوهرم با ماست اگه کوچکترین بی احترامی کنم شوهرم بشدت ناراحت میشه روزی چن بار بهشون سر میزنه

براذرشوهرام یقرون کمک نمیکنن ماهی یبارم بزور میرن خونه مادرشون

حتی با خواهراشون دعوا میکنن که چرا زنمو ناراحت میکنین و ....

اخه چنتا برادر همه با شرایط یکسان بزرگ شدن ومادرشون یکی بوده فقط چون شوهر من اخرین مجرد بوده اینقددد فرق کرده طبیعیه؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خوشگلی ،خوشتیپی ،خوشبویی نیست به اخلاق و سیاست هست که میگی نداری

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خب نزاشتن اخلاق برام بمونه اینکاراشونو که دیدم اهلاقم گند شد وگرنه قبلش خوب بودم تو نامزدی

این رفتارهاشون رو میدی باید با سیاستتر می اومدی توی زندگیت که افسار شوهرت رو به دست بگیری نه که بیشتر خودت رو ببازی دستی دستی اختیار شوهرت رو بدی دست مادرش

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪