2777
2789
عنوان

احتمال بارداری هست ( سؤاله)

176 بازدید | 14 پست

دوستان لطف کنید موقعیتی که تو پست اول میزارمش بخونید ، شرمنده ام کسی رو ندارم که مطرحش کنم و دارم سکته میکنم ( توروخدا گزارش نزنید کاربر قدیمی ام و جز شما کسیو ندارم ازش کمک بگیرم )

دو تا سوال دارم ؟

احتمال بارداری هست با شرایطی که ذکر کردم در ادامه ؟ چقدره ؟

قرص اورژانسی بخورم یا نه ؟

در آغوشِ خدا {🤍}

اینو اول بگم که نامزدیم اما هنوز عقد نکردیم ، من تنبلی تخمدان دارم اما پریودام تقریباً منظمه و سیکلم حدوداً ۲۸ الی ۳۰ روزه اس و باید ۲ اسفند پریود بشم . دیروز که میشد روز ۲۴ سیکلم ( یک هفته به پریودی ) رابطه سطحی داشتیم ، من باکره ام ، نگرانیم از این بابته که نامزدم وقتی انزال شد ما کاملا در تماس بودیم ، ببخشید که بیانش میکنم اما پوزیشن هم جوری بود که من روش بودم . بعدم سریع بدنمو پاک کردم و تقریباً یه ربع بعد حسابی خودمو شستم .

احتمال بارداری چقدره ؟ لازمه قرص اورژانسی بخورم ؟ ماه پیش حماقت کردم از رو استرس با وجود اینکه منی باهام تماسی نداشت و دو روز مونده بود به پریودیم قرص خوردم ... با وجود شرایطی که گفتم اورژانسی لازمه ؟ 😭

در آغوشِ خدا {🤍}

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوماه اورژانسی پشت سر هم الان از حاملگی برات خطرناکتره

چطور ؟ من امسال بیشتر از دو بار خوردم 😭

ماه پیش خوردم این ماه حال روحیم افتضاح بود چندین روز فقط گریه میکردم و برون ریزی داشتم

در آغوشِ خدا {🤍}

حالا اگر بر فرض باردار بشی این نامزدتون میاد برای عقد و ازدواج؟یا میگه سقطش کن و بای بای

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

به قول این مراجع تا ختنه گاه داخل بوده آره احتمال هستولی اگر اصلا داخل نبوده سطحی بوده نه

اصلأ دخولی نبود ... اصلاااا ، چون من باکره ام و خیلی نازنازی و تحملشو ندارم واقعاً

در آغوشِ خدا {🤍}
حالا اگر بر فرض باردار بشی این نامزدتون میاد برای عقد و ازدواج؟یا میگه سقطش کن و بای بای

فعلا شرایط رسمی کردنشو به طور عقد نداریم ، هردومون داریم مقدمات فراهم میکنیم ، هم اهداف شغلیمون و هم بحث مالی ... بای بای در کار نیس اما چون شرایطش نیس اگه بارداری رخ بده راهی جز سقط نداریم ، حتی اگه ازدواجم کنیم تا چندین سال قصد بچه داری نداریم

در آغوشِ خدا {🤍}
فعلا شرایط رسمی کردنشو به طور عقد نداریم ، هردومون داریم مقدمات فراهم میکنیم ، هم اهداف شغلیمون و هم ...

این رابطه رو هر طور نگاه کنی بیشتر ضررش برا توه

عقدت نمیکنه

خرجتم زورش میاد بده

همزمان داده ارضا هم میشه با تو

حامله هم بشی تو میمونی و یه بچه و سقط و ....

یکم خودتو دست بالاتر بگیر

اینجوری حالا حالاها نمیاد برا ازدواج.تهش تو میمونی و پشیمونی

خواهشن ناراحت نشو و بدون جبهه گیری به حرفام فکر کن

وقتی تا این حد پر رو شده و ازت رابطه میخواد و استرس میندازه تو جونت باید بیاد رابطش رو رسمی کنه

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

این رابطه رو هر طور نگاه کنی بیشتر ضررش برا توهعقدت نمیکنه خرجتم زورش میاد بدههمزمان داده ارضا هم می ...

مرسی که عین یه خواهر کنارمی ، راستش تو تاپیک قبلیم بیشتر راجب شرایطم گفتم . اگه دوس داشتی و زمان داری ممنون میشم یه نگاهی بندازی ، خیلی دوس دارم باهات حرف بزنم میفهمم :)

در آغوشِ خدا {🤍}

تاپیکاتو خوندم دیدن برا ۴۰۰ تومن کلاس زبان چقدر کولی بازی کرده

کلا بعید میدونم این آدم بگیر باشه

تاپیکاتو خوندم دیدن برا ۴۰۰ تومن کلاس زبان چقدر کولی بازی کرده کلا بعید میدونم این آدم بگیر باشه

نامزدمه ... خانواده ها در جریانن ...

این کاربری که برای خیلی قبله اما منظورم تاپیک قبلیم بود فقط

در آغوشِ خدا {🤍}