2777
2789

یعنی همه جام گرمی زده ولی باز پریودم با لکه قهوه ای شروع شد اونم به زور اخه میگن این بخاطر سردی رحمه و رحم سرد کیست و فیبروم میسازه کلی زعفرون و دارچین و هل و شیره انگور خوردم باز اینجوریه

اگه نشد اشکال نداره✨🌿 این هیچی از ارزش تو کم نمیکنه ❣️خیلی چیزا دست ما نیست🌙 یه روز به آرامش رسیدم که دیگه با سرنوشت نجنگیدم🥰 مرسی از اونایی که همیشه بوی خوب میدن🍒🌺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همش هم بخاطر سردی نیستا

ایندفعه گرمی زیاد میخوری صفحات میره بالا

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی @hoseinpour03 روبیکا پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

نکن.بدن هرکسی یک طورریه ، زعفران زیاد حین پریود احتمال پارگی رحم داره نکن.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منم افتضاح افتضاح

چقد حالم بده همش گرممه حالت تهوع سردرد کلافگی

اگه نشد اشکال نداره✨🌿 این هیچی از ارزش تو کم نمیکنه ❣️خیلی چیزا دست ما نیست🌙 یه روز به آرامش رسیدم که دیگه با سرنوشت نجنگیدم🥰 مرسی از اونایی که همیشه بوی خوب میدن🍒🌺

تنبلی تخمدان نداری ؟ من دارم ...

دارم دیوونه شدم دیگه

دولیوان اب بذار توکتری جوش بیاد یه پیاز زرد متوسط چهارقاچ کن بندازتوش وقتی قل خورد ۵ دقیقه بذاربجوشه بعد ولرم شدبخور عالیه چندروز بخور .قبل نهاروقبل شام

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

طب سنتی رو بذارید کنار بنظر من

من بدنم به قرص و دارو بدتر واکنش میده چند دوره میخوردم از نظر روحی که افتضاح جسمی هم خونریزی وحشتناک نمیتونستم از جام بلندشم

نمیدونمبا متخصص زنان یا متخصص طب سنتی مشورت کن

رفتم...