2777
2789
عنوان

چطوری دکش کنم 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به نظرم تا یک ساعت دیگم صبر نکن 

قبل از اینکه خودش چیزی به بقیه بگه خودت به خانوادت بگو تا خیالت راحت باشه 

بعدم باهاش بهم بزن و بهش بگو هر چی تا الان بارت کرده لیاقت خودش و خانواده ایه که اینطور پرورشش داده بعدم گوشی و خطتو خاموش کن و یکی دیگه تهیه کن

اگه هم نگرانین از بابت فامیله یه مدت حرفش هست ولی میگذره بهتر از بودن با ی عوضی بی همه چیزه 

این بهترین راهه

😊😊😊😊

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  

ب خواهرم ک شوهرش فوت شده هم توهین میکنه 

میگه خواهرت الان دیگه آزاده بگو بیاد پیش من ی چن شبی  😢😢

و من باید درمقابل این حرفاش سکوت کنم 

جدي جدي پول ميدين مشاور ك باهاتون حرف بزنه ؟                      من حاضرم پول بدم كلا كسي باهام حرف نزنه 😳
وایییی فکرشم نمیکردم ی روزی یکی ب مادرم توهین کنه و من نتونم جوابش بدم 😢😢😢

اشتباه کردی عزیزم باید جواب میدادی

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

حالا آدم عن تر از این نبود رفتی باهاش دوست شدی!؟ بگو برو هر گهی میخای بخور نکبت

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
ب خواهرم ک شوهرش فوت شده هم توهین میکنه  میگه خواهرت الان دیگه آزاده بگو بیاد پیش من ی چن شبی ...

واسه یبارم شده به بچه های نینی سایت اعتماد کن 

ضرر نمیکنی 

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  

پیش دستی کن بگو مامانم فهمیده خواست بیاد در خونتون من نذاشتم ولی گفته گوشیمو میگیره اگرم ببینه ارتباطی باهات دارم میاد آبروتو میبره

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
حالا آدم عن تر از این نبود رفتی باهاش دوست شدی!؟ بگو برو هر گهی میخای بخور نکبت

ظاهرش خیلی خوب بودا 😢😢😢

جدي جدي پول ميدين مشاور ك باهاتون حرف بزنه ؟                      من حاضرم پول بدم كلا كسي باهام حرف نزنه 😳

برم عذر خواهی کنم 

آخه ب مامانش حساسه 

نره بگه 😢😢😢

بعد رابطمو کم کنم 😢😢

خب تو که آتویی دستش نداری خودتو راحت کن  این همه راه پیشنهاد دادیم همشم عین همه  همین ...

همش دو ماه 

اونم چت 

تصویری 

حتی ی بارم باهاش نرفتم بیرون 

نمیدونم چرا گیرداده بمن