2777
2789
عنوان

چطوری دکش کنم 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂

واااااا چ بی شخصیت و کثیفه،باهاش کات کن بذار هرچی میشه  بشه،یا ی دختر  مث خودش پیداکن بندازش ب اون

خداجونم😍 این ماه لوبیا کوچولو 👶 رو میشه تو دلم بکاری💁
مثلا دیروز گفت مامانت کجاس  گفتم رفته بازار گفت این دخترعمه من مشکوک میزنه نکنه میره ج ن د گ ی ...

تهدیدشاش الکیه،اگه آتونداری دستش دکش کن بهش بگودیگه نمیخوام باهات دوست بمونم،شماره ات هم عوض کن...اینجورآدمابنظرمن ب دردهیچی نمیخورن

اوه اوه منم مثه تو بودم و حادتر ارتو انقد ترسیدم تا تهدیداشو عملی کرد باید ازاول نمیزاشتی تهدیوت کنی میگفتی هرکارب میکنی بکن بدترین کاراینه نشون بدی ترسیدی

خدایا شکرت تنهام نزار

بعد من گفتم خیلی بی ادبی 

نکنه کیسه آب ننه ات از نمک بوده خیلی احساس بانمکی میکنی 

زیرفحشم کرد گفت حق نداری درمورد مامان من حرف بزنی 

حتی اسمشم ب زبون کثیفت نیار😢😢😢

جدي جدي پول ميدين مشاور ك باهاتون حرف بزنه ؟                      من حاضرم پول بدم كلا كسي باهام حرف نزنه 😳
منم قبلنا فک میکردم تهدیداشون تو خالیه ولی اومد طرف به بابام گفت.شورم دادن بعدا 😜

😂😂😂ای بابا از دست بعضی از سیریشا 

خداجونم😍 این ماه لوبیا کوچولو 👶 رو میشه تو دلم بکاری💁
بعد من گفتم خیلی بی ادبی  نکنه کیسه آب ننه ات از نمک بوده خیلی احساس بانمکی میکنی  زیرفح ...

شما هم بايد همينو بهش ميگفتي تا حساب كار دستش بياد

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

از دیروز تاحالا قهریم 

پیام داده تاشب اگه زنگ نزنی عذر خواهی نکنی مجبورم بهمه بگم 😢😢😢

جدي جدي پول ميدين مشاور ك باهاتون حرف بزنه ؟                      من حاضرم پول بدم كلا كسي باهام حرف نزنه 😳