2777
2789
عنوان

مامانا بیاین خواهشا

63 بازدید | 10 پست

چرا دخترم بعد از واکسن چهار ماهگی اینقد بدقلق شده الان یه هفته از واکسنش گذشته و دقیقا از همون روز خواب شبش خیلی کم شده، کلا توو خواب در حال نق زدنه ده بار بیدار میشه، در طول روزم دهن منو سرویس کرده کلا کلافس و همش بی قراره، من دلم خوش بود که از چهار ماهگی خیلی بهتر میشه همه چی که ولی زهی خیال باطل😭😭😭😭

چون واکسن روی روح و روانشون تاثیر داره

کسایی که بت های زندگیشون ۵ تا و ۳ تا زن گرفتن برای آوردن پسر که سلطنت رو واسش ارث بذارن ادعای فمنیست بودن دارن و دم از آزادی حقوق زن میزنن!!!!بعد تشیع و رهبران سیاسی شیعه که نامه عاشقانه برای همسرشون مینویسن و زنان رو به فعالیت اجتماعی و سیاسی دعوت میکنن رو به چند همسری و پایمال کردن حقوق زن متهم میکنن!!

هیچ ربطی به واکسن نداره اول که بچه مدام خلق و خوش عوض میشه بعدش هم خیلی از بچه ها از چهار به بعد درد دندون میکشن گاها و بد قلق میشن خصوصا تا اون دوتا نیش اولی در بیاد مدام بد اخلاقن و اب دهنشون میریزه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ ربطی به واکسن نداره اول که بچه مدام خلق و خوش عوض میشه بعدش هم خیلی از بچه ها از چهار به بعد در ...

چرا ربط داره

پزشکا هم تایید دارن که بعضی عوارض روحی دقیقا بعد واکسن رخ میده

کسایی که بت های زندگیشون ۵ تا و ۳ تا زن گرفتن برای آوردن پسر که سلطنت رو واسش ارث بذارن ادعای فمنیست بودن دارن و دم از آزادی حقوق زن میزنن!!!!بعد تشیع و رهبران سیاسی شیعه که نامه عاشقانه برای همسرشون مینویسن و زنان رو به فعالیت اجتماعی و سیاسی دعوت میکنن رو به چند همسری و پایمال کردن حقوق زن متهم میکنن!!

ای بابا، کی خوب میشه؟

کم کم بهتر میشه یه کم

هیچ ربطی به واکسن نداره اول که بچه مدام خلق و خوش عوض میشه بعدش هم خیلی از بچه ها از چهار به بعد در ...

نمیدونم والله، بچه من الان دو ماهه اب دهنش میریزه،اره شایدم واسه دندونش باشه

کم کم بهتر میشه یه کم

خدا کنه، قبلش ساعت ۱۱ شب میخوابید تا ۱۱ صبح فقط بینش واسه شیر بیدار میشد الان یک شب به زور میخوابه هر نیم ساعتم بیدار میشه دنبال پستونکش میگرده صبحم ۹ کلا دیگه بیداره

ممکنه، تا کی این شرایط هست؟ بهتر میشه عزیزم؟

ببین این دوره ایه

یه مدت خوب میشه دوباره برای دندون بعدی شروع میشه

من الان بچه ام دو سالشه و۱۶ تا دندون داره من همین چند هفته پیش برای دندون ۱۶ کلی اذیت شدم

تازه چهار تا دندون دیگه هم داره