2789
عنوان

مامانش تهدیدم کرده

756 بازدید | 55 پست

سلام بچه ها

من با یه اقایی تو رابطه بودم از اشناها بود

قصدمون جدی و ازدواج بود

ولی سر یه مسئله ای که تقصیر خود پسره بود اختلاف شدیدی بین خونواده ها پیش اومد و کلا همه چیز از هم پاشید پسره ام رفت تو سوراخ موش خانواده هاهم کلا باهم قطع رابطه کردن

من واقعا عاشقش بودم و این باعث شد که رابطه ما فراتر بره و به یه جاهایی ختم شد یعنی رابطه ....

الان مامانش پیام داده ما خیلی چیزا ازت میدونیم و میدونم که حتی خونمون ام اومدی هم روز هم شب..برای پسر ما ک بد نمیشه برای خودت بد میشه. الانم منو با مامانت اشتی بده

بچه ها من خیلییی از آبروم میترسم هرچی بین ما اتفاق افتاده از رو عشقی بود ک بهش داشتم و اعتمادی بود ک بهش داشتم از همون اول با قصد ازدواج اومد جلو و باا خانوادش درمیون گذاشت

ولی اگر مامانش بخواد همچین کاری کنه و ابروم و ببره چیکار کنم؟؟؟؟من خونوادم اصلا روشن فکر نیستن و مذهبی ان مطمئنم خیلی برام بد میشه

کمکم کنید😫😫😫😫😫😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور پسره وخانوادشوکلا خط بکش حالا که همچین غلطی کرده هم خودش هم مادرش اگه برگردی دور از جونت به عقلت شک کن و بدبختی بی نهایت آیندتو قششششنگ امضا و قبول کن تمام

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 
مادرش از کجا فهمیده؟جزو اون آقا😑😑

فکر میکنم صدای حرف زدنمو شنیده شایدم خود پسره رفته به مامانش گفته نمیدونم هرچی ک هست انگار داره به آبروم تهدید میکنه

روشن فکر نیستن و مذهبی ان

میخواستی مذهبی هارو بکوبی و این حرف اصلا خوب نیس اما چون شرایطت بده دیگه گفتی

الان باید با مامانت آشتیشون بدی؟؟؟

چقد پسره آشغال بوده اخمق همه چیزو گفته خوب بود باهاش ازدواج نکردی نکبتو

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص