2777
2789
عنوان

بتای خیلی بالا در هفته ی پنجم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 27 پست
من هم خیلی استرس بهم وارد شد تا مطمعن بشم قلب تشکیل شده، انشالله هرچه زودتر صدای قلبش رو بشنوی و به ...

عزیزم فقط یه سوالم بپرسم ازت به شما تو آزمایشگاه یا همون روز دکتر نگفت بتاتون خیلی بالاست؟اخه به من هم تو آزمایشگاه گفتن هم دکترم گفت بتا بالاست احتمالا سقط بشه

من هم خیلی استرس بهم وارد شد تا مطمعن بشم قلب تشکیل شده، انشالله هرچه زودتر صدای قلبش رو بشنوی و به ...

عزیزم یه سوالم بپرسم شما بتات بالا بود دکتر آزمایشگاه یا دکتر خودتون نگفتن واسه اون سن بارداری بالا هست؟اخه به من هم دکتر آزمایشگاه گفتن هم دکتر خودم گفت بالاس احتمالا سقط بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه سوالم بپرسم شما بتات بالا بود دکتر آزمایشگاه یا دکتر خودتون نگفتن واسه اون سن بارداری بالا ...

نه اصلا در مورد بتای بالا چیزی نگفتن، من خودم انقدر در مورد رنج نرمال بتا توی نت سرچ کرده بودم نگران بودم که نکنه مشکلی باشه خارج رحمی یا مولار باشه که نبود

از جیپیتی هم پرسیده بودم گفته بود این رنج بالا و نگران کننده محسوب نمیشه

انشالله که هرچه زودتر قلب جنینت تشکیل بشه به آرامش برسی

شما الان هفته چندم هستی؟

من دیروز تو پنج هفته و دوروز آزمایش دادم امروز میشه پنجهفته و سه روز ولی دکترم دیروز میگفت این بتا برای هفته ی ششم هست برای هفته ی پنج زیاده که من با توجه به آخرین تاریخ پریود و سونو پنج هفته هستم

عزیزم برای شما هم دقیقا تو پنج هفته و دوروز بتا ۲۰۲۰۰ بود؟

من دیروز تو پنج هفته و دوروز آزمایش دادم امروز میشه پنجهفته و سه روز ولی دکترم دیروز میگفت این بتا ب ...

بله دقیقا ۵ هفته و ۲ روز بودم، دیشب دوباره جواب آزمایش رونگاه کردم ۲۰۳۰۰ بوده

الان جواب هایی که هوش مصنوعی بهم داده بوده رو اینجا برات میزارم بخون

بله دقیقا ۵ هفته و ۲ روز بودم، دیشب دوباره جواب آزمایش رونگاه کردم ۲۰۳۰۰ بوده الان جواب هایی که هوش ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده ممنون که وقت گذاشتی برام انشالله به سلامتی زایمان کنی و نی نی نازتو بغل بگیری برای منم دعا کن حالا که بعد کلی انتظار باردار شدم بارداریم سالم و خوب باشه ☺️☺️

بله دقیقا ۵ هفته و ۲ روز بودم، دیشب دوباره جواب آزمایش رونگاه کردم ۲۰۳۰۰ بوده الان جواب هایی که هوش ...

عزیزم شما جنسیت نی نی تون مشخصه؟اخه خوندم بتای بالا معمولا برای جنین دختر هست

عزیزم شما جنسیت نی نی تون مشخصه؟اخه خوندم بتای بالا معمولا برای جنین دختر هست

ممنون از محبتت، انشالله برای شما هم این روزها به زودی بگذره و با خبرهای خوش بیای.

جنسیت رو سونوی انتی تشخیص نداد ولی من هم شنیدم بتای بالا دختره