2777
2789
عنوان

مادر شما هم اینجوریه یا فقط

325 بازدید | 14 پست

من سرماخوردم حالم بده شبم پریود شدم از دلدرد بزور راه میرم کمکش میکنم

بعد الان خواهرم زنگ زد گفت فردا میام مامانم اصرااااار که امروز بیا خودش مسئله ای نبود ماشاالله یه خواهرزاده شیطون دارم چهار پنج سالشه همش باید بفکرش باشی مامانمم تا دست به چیزی میزنه منو صدا میکنه ببرمش باهاش بازی کنم

حالا جلو تلفن چیزی زیرلبی بهش میگم که نگوو مامان فردا خوبه بزار فردا بیان همونجا پشت تلفن ادمو لو میده که تو داری اینجوری میگی...

من مشکلی با اومدنش ندارم هر چندروز یه بار میان اینجا دوشب میخوابن بعد میرن خونه مادرشه حق داره ولی وقتی میان مادر من نمیزاره من ده دقیقه تو طول روز برای خودم یه گوشه ای دراز بکشم همش بدو بدو که بچه فلان کار کرد بیا فلان چیزو بیار

من از دست مامان خودم عصبی ام که درکم نمیکنه الان چیزی بگم میگه تو حسودی چشم نداری کسی بیاد خونمون

🥲🥲داستان همیشگیمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بچه ازمن سرما خوردگی میگیره مریض میشهبمون اتاق درم ببند

از خودشون سرما و تب گرفتم الانم هنوز کامل خوب نشدن

بعدم اعتقادی ندارن میگن اگه بخوایم بگیریم تو خونه هم میگیریم 🥲😄

اتاق جدا ندارم

من به مامانم میسپارم مهمون اومد هی نگی فلان کارو کن

من خودم به اندازه کمکت میکنم😂

گاهی یادش میره زیاد کار میگه یاداوری میکنم بهش🥴

منم دورم شلوغ باشه تمرکز ندارم حق داری سخته

بچه رو با یه بازی فکری نشستنی سرگرم کم اگه میشه

میخواستم همین رو بگم حسابی سرفه کن خواهرت هم بترسه خودش حواسش بچه باشه....

چند تا دون بکشه بگه ابلهذگرفتم😂

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
من به مامانم میسپارم مهمون اومد هی نگی فلان کارو کنمن خودم به اندازه کمکت میکنم😂گاهی یادش میره زیاد ...

آرهه اتفاقا منم میگم

بعدش یادش میره 😄🫣جلو مهمونم خودشو میزنه به اونوررر

واقعا

پسره یک جا بشینه خطر احتمال آسیب جدی هست😂💔

یاد مادرشوهرم افتادم که بچه برادرشوهرم مدادو گرفت دستش شروع کردن دویدن با مداد خورد زمین، مداد هم کام دهنشو زخم کرد. بعد مادرشوهرم شروع کردن خواهرسوهرمو دعوا کردن🙄🙄🙄. نمیدونم به اون بنده خدا چه ربطی داشت وقتی مادرش اونجا نشسته و من هم بهش تذکر دادم از دستش بگیر خطرناکه

یاد مادرشوهرم افتادم که بچه برادرشوهرم مدادو گرفت دستش شروع کردن دویدن با مداد خورد زمین، مداد هم کا ...

دقیقا همینه

مادرم چیزی بشه مارو نفرین میکنه 🤦🏼♀️انقدر حرصم میگیره حالا من بیشتر موقع ها مواضبم ولی خب بچه ست دیگه