2777
2789
عنوان

رعدوبرق میزنه

647 بازدید | 45 پست

هم از صداش میترسم و هم خواب نمیبره

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

انقد دلم واسه رعد و برق تنگ شده

باد و رعد

✨️˒ ارغـوان من؛ امـیدوارم شجـاعت رفتن داشته باشـے. رفـتن از کنار ڪـسانی که به تـو حـس ناکافـے بودن دادند. رفـتن از جایـی که خانه اسـت؛ اما حـس خانه بودن نمی‌دهـد. رفـتن از دنیاےِ تاریک و کوچـکی که برای خود سـاختی و در نہـایت، مڪانے را بیابـی که از تمـام خستـگی هایـت به آن برگردی... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚ایرانی بودن این روزا یه جور دیگه ای بهم میچسبه😍سر همه ی هم میهنان میهن دوستم سلامت😘 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

همدانم یه نیم ساعتی رعدو برق زو دلمون برا رعدوبرق تنگ شده بود🤣🤣

مگه دلتنگی داره .وقتی میزنه همه جا روشن میشه با صدای وحشتناک ش.باز بارونش خوبه ولی رعد و برق نه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

خداشاهده سرشب من فک کردم جنگ شده شهر زیر آتیش مونده

خیلی وحشتناکه

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴