2777
2789
عنوان

باز کردن از پوشک

129 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من بیشتر از یکماهه دخترمو از پوشک باز کردم ولی نمیگه همش باید خودم ببرمش همه جا جیش کرده اون اوایل پی پی رو میگفت الان عوض پیشرفت پس رفت کرده اونم تو شلوارش میکنه منم امشب پوشکش کردم خسته شدم ازبس لباس و.. شستم

فقط وقتی جای دیگه بیرون از خونه باشیم میگه تو خونه اصلا نمیگفت منم اوایل میکفتم عیب نداره ولی دیکه صبرم تموم شده بود اعصبانی میشدم چند بارم زدمش دیدم دستشو میبره دهنش استرس میگیره باز بستم

۲ سال رو ۲۰ روزه تموم کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی زوده .گناه داره ی وقت میبینی از ترس نمیتونه جیش کنه .منم پسرام دو سال و چهار ماهشونه چند بار سعی کردم بگیرم ولی تا پوشک نکنم اصلا جیش یا پی پی نمیکردن .حتی دسشوی بردن با جایزه و هیچ چیز .گفتم بزارو بعد عید تو گرما .ی روز کامل پوشش نکنم دسشویشونگه میداره

نباید می زدیش آخی عزیزم تقصیری نداره .

هر بچه ای متفاوته . من دو تا دایی دوقلو دارم اینا شانسی همزمان زن هاشون بچه دار شدن با فاصله چند ماه . اونی که بچه اش کوچیک تر بود زودتر به حرف افتاد زودتر دسشوییش را میگفت زودتر دندون در آورد . فرصت بده بهش . تشویق لازم داره تا تنبیه .

من پسرمو سه سالگی گرفتم از پوشک دیدم نمیتونه هنوز بگه گفتم نه اونو اذیت کنم ونه خودمو

دو روز باز گذاشتم ولی حواسم همش بود بهش بعدش دیدم نمیگه بستم براش باز

بعداز دوروز خودش از خواب بیدارشد رفت شورت اورد گفت مامان دیگه مای بی بی نه اوف میشم قشنگ میگفت دیگه

نباید می زدیش آخی عزیزم تقصیری نداره . هر بچه ای متفاوته . من دو تا دایی دوقلو دارم اینا شانسی همزما ...

همه چیرو میفهمه حرف زدنش مثل بچه ۴ سالس کامل حرف میزنه فقط این جیشو نمیگه میکنه بعدا میگه

عزیزم زیر ۳ سال اصلا نباید تلاش کنی واسه از پوشک گرفتن. الان میگن خود بچه تا نگه منو دیگه پوشک نکن خسته شدم کاریش نداشته باشی. میدونم سخته منم دخترم دوسالش شده. افزایش سرساماور قیمت پوشک آدمو وسوسه میکنه که بچه رو از پوشک بگیریم. بچه رو دعوا نکن خدایی نکرده میترسه یا دستشویی نمیکنه یا همش خرابکاری میکنه

خیلی زوده .گناه داره ی وقت میبینی از ترس نمیتونه جیش کنه .منم پسرام دو سال و چهار ماهشونه چند بار سع ...

نگه نمیداره راحته میکنه تو شلوارش

اخه بیرون میکه فقط تو خونه میکنه😐