برفینمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 316 عنوان بیبی چک توروخدا 75 بازدید | 11 پست ۴ روزه پریودم عقب افتاده امشب هی ی آبی حالت لکه قهوه ای ازم میاد بنظرتون چیهقبل موعدم بیبی زدم منفی بودااا اینم بگم 1404/11/26 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golehasrat عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2773 لک قبل پریودی نیست؟ لک بخاطر سردی رحم میشه اقدام بودی؟ در این فکرم من و دانم که هرگز مرا یارای رفتن زین قفس نیست اگر هم مرد زندانبان بخواهد دگر از بهر پروازم نفس نیست
عشقام_همسرم_پسرم عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1378 منم همینجوریم فردا بی بی چک میزنمپنج روز عقب افتادهبی بی قبل موعد منفی میزنه خب
برفینمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 316 لک قبل پریودی نیست؟ لک بخاطر سردی رحم میشه اقدام بودی؟ من قبل پریودی اصلا لک نمیشه مستقیم پریود میشم این ماهم اصلا قرص انداختم جلوگیری طبیعی داشتیم
برفینمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 316 منم همینجوریم فردا بی بی چک میزنمپنج روز عقب افتادهبی بی قبل موعد منفی میزنه خب میگم اگه دیدی مثبته بمنم بگو بزنم یوقت امیدوارم نزنم منفی شه
golehasrat عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2773 من قبل پریودی اصلا لک نمیشه مستقیم پریود میشم این ماهم اصلا قرص انداختم جلوگیری طبیعی داشتیم شاید یکم هورمونهات بهم ریختهیک هفته از تاخیرت گذشت بیبیچک بزناگر زودتر خواستی بفهمی چیه ازمایش خون دقیق هستفقط همین لک داری؟ علایم دیگه نداری؟ مثلا دردهای قبل پریودی؟ در این فکرم من و دانم که هرگز مرا یارای رفتن زین قفس نیست اگر هم مرد زندانبان بخواهد دگر از بهر پروازم نفس نیست
عشقام_همسرم_پسرم عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1378 میگم اگه دیدی مثبته بمنم بگو بزنم یوقت امیدوارم نزنم منفی شه ولی من دلم میخواد منفی باشه پسرم هنوز کوچیکه
برفینمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 316 شاید یکم هورمونهات بهم ریختهیک هفته از تاخیرت گذشت بیبیچک بزناگر زودتر خواستی بفهمی چیه ازمایش خون د ... چرا اونم دارم اما پری نمیشم مثلا روزی تو تایم های مختلف حس میکنم درد پریودی اما نمیشم
golehasrat عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2773 چرا اونم دارم اما پری نمیشم مثلا روزی تو تایم های مختلف حس میکنم درد پریودی اما نمیشم اگر لک بینیت کم هست و قطع شد امکانش هست لک لانه گزینی باشهانشالله که هرچی خیر و صلاحه پیش بیاد در این فکرم من و دانم که هرگز مرا یارای رفتن زین قفس نیست اگر هم مرد زندانبان بخواهد دگر از بهر پروازم نفس نیست