2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشت اومد ؟ ضرر نداره ؟

مگه خوش اومدنیه.چقدر در موردش اطلاع داری که حتی مضر بودن یا نبودنشو اطلاع نداری.؟

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

تازه امروز یک کمی در موردش خوندم میشه گفت هیچی نمی دونم

خوب اول خوب تحقیق کن به خاطر خودت.ضرر نداره اول برا بیمارای دیابتی طراحی شده.که ضرر قندو نداشته باشه.من زیاد تحقیق کردم.ولی جدیدم خوندم میگن استویا بر پایه اریتریتول بخورید میخواستم کسی که واقعا علمشو داره بپرسم که در دسترسم نبوده.فقط مزه شیرین داره هیچ فرقی با مزه قند نداره ولی چون بدن انزیمشو نداره دست نخورده دفع میشه

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

تازه امروز یک کمی در موردش خوندم میشه گفت هیچی نمی دونم

این سوالو پرسیدم چون حس کردم فقط یه چی شنیدی در موردش و تحت تاثیر کسی باشی.گفتم جو نباشه.

این سوالو پرسیدم چون حس کردم فقط یه چی شنیدی در موردش و تحت تاثیر کسی باشی.گفتم جو نباشه.

راستش قندم لب مرزه

دنبال چیزهای شیرینی هستم که قند رو بالا نبره

اما انگار تحقیقات درموردش کامل نیست

یا میزان ضررش مشخص نیست

راستش قندم لب مرزه دنبال چیزهای شیرینی هستم که قند رو بالا نبره اما انگار تحقیقات درموردش کامل نیست ...

چرا خیلی در موردش تحقیق شده.ولی خودت بیشتر تحقیق کن.با متخصص تغذیه هم صحبت کن.اتفاقا برا بیماران دیابتی توصیه میشه.ولی مشورت کن.دوره ای مصرف کن اگر به نتیجه رسیدی