2821
2789
عنوان

عید چی بخرم🫠❤️

112 بازدید | 4 پست

این هفته میرم خرید البته مجبورم دوساله خانوادمو دست به سر کردم که امسال سال دیگه ...

لوازم آرایش چی بگیرم مانتو چه مدلی بگیرم اصلا نمیدونم چی بگیرم

Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅

خب چند سالته؟کدوم شهری؟اینا همه مهمه توی انتخاب لباس عید چون بعضی شهرا مجلسی میپوشن بعضیا اسپرت

۱۷سالمه، تهرانم ...

Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

در مورد مانتو هرکسی سلیقه و بودجش و شرایط شهرو خونوادش فرق میکنه تازه بماند که هر شهر هم تعداد بازارها و مغازه ها هم فرق میکنه در مورد لوازم آرایش زیاد اطلاعاتی ندارم به نزدیکان فقط میگم کرم ضد آفتاب و ریمل نهایت یه رژ کمرنگ استفاده کن و پوستت رو مواد آرایشی که احتمالا نامرغوبه خراب نکن

در مورد مانتو هرکسی سلیقه و بودجش و شرایط شهرو خونوادش فرق میکنه تازه بماند که هر شهر هم تعداد با ...

مرسیی بله اینارم باید در نظر گرفت