2777
2789
عنوان

تنهای زندگی کردن چطوره

96 بازدید | 12 پست

نظرتون درمورد تنهای زندگی کردن چیه بدون هیچ عضو خانواده ای یا وابستگی به کسی یا این که فقد خود باشی زندگی خودت

خسته شدم از انتقادهای دوربریام

میدونم سخته ولی دارم امادگی میگیرم که تنهای تنها زندگی کنم برای خودم پیشنهادی یا نظری دارید بدین که چکار کنم کیفیت زندگیم ببرم بالا و دور از استرس جنگ بحث باشمicon

کسی تنها زندگی میکنه راهنمایم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم یه کار خوب باید داشته باشی تا هم از پس هزینه هات بر بیای هم حسه تنهایی مفرط نکنی ، هر کی رو تو خونه زندگیت راه ندی ، حتی رفیق دختر ، لازم نیست به همه بگی تنها زندگی میکنی ، و تو رابطه با پسر اصلا نگو ، یه جایی باشه که حتما امنیت داشته باشه این خیلی مهمه امنیته از همه لحاظ که فکر کنی

آدم خوش قلبی بودیم ، ولی زندگی مسئله اش قلب نبود ...

عالیه ولی مسئولیت خونه واقعا سنگینه مخصوصا اگه با درآمد خودت میخوای بگیری ولی واقعا لذت بخشه و احسا ...

نصبت به دارمدم میتونن یک خونه کوچیک رهن کامل کنم و کرایه ندم فقد میخام تنها باشم

خیلی غربت داره... سخته کسی نباشه براش غذا درست کنی چای دم کنی تولدش یادت بمونه... سخته خيلي

سختیش فقد این هست من پسرم و آشپزی حالیم نیست و نمی دونم چطور برنامه زندگیم بچینم یا خودمو میزون کنم با آشپزی و تایم کارم و تفریح رفتنم