2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

60 بازدید | 6 پست

خانما من پارسال تو ۲۳ هفته ناگهان دهانه رحمم بازشد و بچمو ازدست دادم الان مجدد باردارم میخوام ببینم هیچ کدوم چنین تجربه ای داشتین؟باسرکلاژ بچتون موند؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

خیلی خوشحالم که باردار هستید

منم تجربه شمارو دارم و 26 هفته زایمان کردم و بچم رو از دست دادم. ولی تازه 58 روز گذشته.

اصلا نگران نباش و استرس نداشته باش. من خیلی پرس و جو کردم. ان شاءالله با سرکلاژ حتما میمونه. فقط استراحت مطلق باش. به خودت فشار نیار و استرس نداشته باش

خدای خوبم امیدم به فضل و رحمت بی انتهای توست💫🕊

سلام عزیزم خیلی خوشحالم که باردار هستیدمنم تجربه شمارو دارم و 26 هفته زایمان کردم و بچم رو از دست دا ...

عزیزم میدونم چقدر دلشکسته ای و چقدر سخته برام دعا کن پس فردا سرکلاژ دارم امیدوارم بمونه برام ،شما هم یکدفعه رحمتون بازشد؟

عزیزم میدونم چقدر دلشکسته ای و چقدر سخته برام دعا کن پس فردا سرکلاژ دارم امیدوارم بمونه برام ،شما هم ...

اصلا نگران نباش

استرس هورمون هارو به هم میریزه

من 24 هفته بودم صبح بیدار شدم یکهو خونریزی کردم و رفتم بیمارستان گفتن دهانه رحم باز شده. خیلی سختی و استرس کشیدم تا به هفته 26 رسیدم اما بازم بچم نموند.

خدای خوبم امیدم به فضل و رحمت بی انتهای توست💫🕊