2777
2789

هماتوم داشتم و خونریزی کردم دو ماهه پیش

دکتر شیاف داد روزی دو تا استفاده کردم

بعد از مدتی گفت روزی یکی

الان گفت یه روز در میان

ولی دیگه خسته شدم

من که حالم خوبه خون ریزی و لکه بینی هم ندارم

سونو واژینال هم دادم گفت دهانه رحمت ۳۷ هست

سابقه زایمان زود رس یا سقط هم ندارم

چرا باید همچنان شیاف مصرف کنم

کسی میدونه لطفا برام توضیح بده

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

جنین هم سونو ۱۸ هفته دادم گفت سالمه

حتی دکتر گفت رابطه هم نداشته باش ولی من رابطه رو هفته ای یه بار دارم البته نه رابطه خشن یا خیلی عمیق

تا حالا هم هیچ اتفاقی نیافتاده برام

احساس میکنم دکترا خیلی بزرگش میکنن

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

اسی عزیزم به حرف دکترت گوش کنی استفاده کنی خیالت راحته

نکنی خدای نکرده اتفاقی بیفته

پیشیمونی میمونه

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودمم از این میترسم

پس طبق تجویز پزشک پیش برو

به امید خدا سالم بغل بگیریش

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

من تو سایتای خارجی نگاه کردم گفته بودن دوره استفادش ده روزه. بعد از ۱۰ روز قطع کردم هماتومم جذب شد ولی حرف دکتر مهمتر از تجربه شخصیه. شرایط همه یکی نیست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.