2777
2789
عنوان

همکلاسیم(پسره) ازتون سوال داره👤😂

258 بازدید | 11 پست

یه اکانتم باشماره اون بود گفت بپرسم

شیراز فلافلی وسمبوسه سیار داره میترسه ماه رمضون فروشش کم شه ایده ای دارید؟

مشاور روتین پوستی ام سوال داشتی بپرس🧡 نامزدی ام ( ازدواج دانشجویی بعد سه سال دوستی🙈💍❤️S)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلیا دیگه روزه نمیگیرن ب جاش شب تا دیر وقت بره ی جای شلوغ شیراز شباش زندس اونجا بفروشه

صب میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش .. ب امید ازادی و خوشبختی مردم کشورم ! مخبرای عزیز انقد منو گزارش نزنید با کاربری دیگه میام

چقدر با همکلاسی هاتون زیادی راحت هستید!

ببخشید که از شما اجازه نگرفتیم🙏🏼

مشاور روتین پوستی ام سوال داشتی بپرس🧡 نامزدی ام ( ازدواج دانشجویی بعد سه سال دوستی🙈💍❤️S)

خیلیا دیگه روزه نمیگیرن ب جاش شب تا دیر وقت بره ی جای شلوغ شیراز شباش زندس اونجا بفروشه

ممنون

بیشتر خیابونایی که رفتم خیلییی کم سیار دیدم

فقط اول شیراز از سمت پلیسراه فسا خیلی هست

از جملات طنز استفاده کنه

یه سس مخصوص داشته باشه

ما شهرستان شیرازیم

یه دکه هست داخل ساندویچ فلافل و سوسیس یه سس میزاره همه عاشقشن و فقط از اون خرید میکنن

داخل سسش هم پنیرپیتزا و سس مایونز و ذرت و کمی قارچه با اویشن.

من خودم عاشقشم

باید کارش تمیز باشه

لباس فرم خوشرنگ و مخصوص داشته باشه

گاریش هم یه شکل جذاب باشه که مشتری جذب کنه

کاربری قبلیم پرید🥲

ساندویچ سرد بفروشه چون رمضان یکسریا روزه نمیگیرن رستوران ها و ساندویچی ها هم تعطیل بیرون بر میدن راح ...

ممنون

بیشتر خیابونایی که رفتم خیلییی کم سیار دیدمفقط اول شیراز از سمت پلیسراه فسا خیلی هستاز جملات طنز است ...

مرسی از راهکارای خوبت💗