2777
2789
عنوان

مادرشوهر دهن لق

187 بازدید | 13 پست

خانما من ۱۰ هفتمه از اول فقط به مادر پدر خودم همسرم گفتیم و قسمشون دادیم به کسی نگن حاملم حالا مادر شوهرم رفته به مادرش گفته مادرش هم به همه اعصابم بهم ریخته استرس دارم نکنه بچم از چشم زخم چیزیش بشه مادرم میگه من هم پس بگم به فامیلامون به خاطر این میگ چون فامیلای همسرم و من باهم در ارتباطن حالا همسرم میگه نه به فامیلات نگو اعصابم بهم ریخته چیکار کنم بنظرتون چند جا خونده بودم خانما گفته بودن فامیلامون فهمیدن حاملم بعد چند وقت بچم سقط شد منم میترسم نکنه سقط بشه

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی حساس تر باشی بدتر میشه .. من پریودیم عقب افتاد کل خاندان فهمیدن یعنی خودمون گفتیم .. حتی جنسیتم تا فهمیدم فرداش استوری کردم همه بفهمن هی سوال نکنن . حساس نباش

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

عزیزم ناراحتیت بجایه

ولی خب گفتن اونارو هم بذار به پای خوشحالی

دیگه فراموشش کن بارداری که زیاد نمیشه پنهون کرد

انرژی منفی و استرس و بذار کنار انشاا... بارداری راحتی داری و سالم و سلامت بغلش مبگیری

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

مادر شوهر بیچاره از ذوق رفته گفته باید خوشحالم باشید چرا اینجوری میکنید اتفاقا همه میگن به سللمتی فا ...

مادرشوهرم یک عوضی به تمام معناست از لج من این کارو کرده

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای من دقیقا درکت میکنم منم نمیخواستم اصلن کسی بفهمه چون بچه سومم بود و یکم خجالت میکشیدم ،و کلن دوستدارم داشتم کسی نفهمه دوستم رفت ب مادرشوهرش گفت اونم همه جا پر کرد عوضی،من حتی ب مامان خودمم نگفته بودم،ی دعوای اساسی باهاش کردم. بهش گفتم برو ب مادرشوهرش بگو مدال افتخار نصیب خودت کردی ک انقد فصولی با دوستمم دعوا گرفتم آخه قسم جون بچشو خورد ب کسی نمیگه ،

هر کسی نظری داره ،من میدونم همه میتونن زایمان کنن همه میتونن حامله شن ،ولی من نمیخواستم حالا حالا ها کسی بفهمه

مادرشوهرم یک عوضی به تمام معناست از لج من این کارو کرده

حالا ک شده و همه فهمیدن بیخیالش باش قرآن بخون ب چیزای بد فکر نکن ،فامیلام بزار خودشون کم کم میفهمن ،ب مامانت بگو اقلن مهم نیست ک بخوای بهشون بگی یا نگی حاملگی چیزیه ک میفهمن اخذ اولش پس نگو بزا خودشون بفهمن