2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

93 بازدید | 13 پست

سلام لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه چرا کیت تخمک گذاری زدم روز ده سیکلم فقط خط کنترل افتاد روز ۱۱ خط کنترل افتاد با خط حاله ایی کم رنگ حالا امروز که روز ۱۲ سیکلم خط کنترل افتاد با خط حاله خیلییی کم رنک تر از دیروز ..۲۸ روزه هست سیکلم

تا روز ۱۴ باز تکرار کن احتمال خطا تو کیت ها هست یه احتمال دیگه م که شاید تخمک گذاری نداشتی به خاطر ه ...

خب یعنی تا الان نداشتم تخمک گذاری ممکنه نزدیک باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یعنی تا الان نداشتم تخمک گذاری ممکنه نزدیک باشه؟

چرخه هات منظم ۲۸ روزه س؟

اگه منظمه باید تا دوز ۱۲ تخمک گذاری داشته باشی

محض اطمینان یکی دو روز بعدشم کیت بزنه بعضی وقتا بهم میریزه زمان تخمک گذاری ولی اگه هم چنان خطوط کم رنگ افتاد ممکنه این سیکلت اصن تخمک آزاد نکرده باشی

مطمین تر اینه که سونوگرافی بدی هم قبل موعد تخمک گذاری (برای اینکه بدونی تخمک بالغ داری و سایزش چقدره) بعد موعد تخمک گذاری دوباره سونو میدی که ببینی تخمکی که داشتی آزاد شده یا نه

اگه ازاد سازی تخمک نداشته باشی تو ماه های بعد بهت امپول ازاد سازی میدن

چرخه هات منظم ۲۸ روزه س؟اگه منظمه باید تا دوز ۱۲ تخمک گذاری داشته باشی محض اطمینان یکی دو روز بعدشم ...

مثلا سه ماه ۱۳ ام پریود میشم بعد ۳ ماه دیگه ۱۵ اینجوری ام اما الان مثلا دی ماه ۱۶ ام بودم این ماه بهمن ۱۴ ام شدم

مثلا سه ماه ۱۳ ام پریود میشم بعد ۳ ماه دیگه ۱۵ اینجوری ام اما الان مثلا دی ماه ۱۶ ام بودم این ماه به ...

بعد ۱۴ ام ک شدم من پریودام سه روز هست تا ۱۷ ام پاک شدم ۱۸ ام اقدامی داشتم اما اون موقع ک زود بوده برا آزاد بودن تخمک

خطش کم رنگ نیست تقریبا دو تا خطر همرنگن این چند روز اقدام داشته باش احتمال زیاو تخمک گذاری داشته با ...

بنظرتون چون جنسیت پسر برام مهمه امروز اقدام کنم یا فردا

بنظرتون چون جنسیت پسر برام مهمه امروز اقدام کنم یا فردا

اگه جنسیت پسر میخوای با سونوگرافی اقدام کن روز ۱۱ اینا سیکلت سونو بده اندازه تخمک و تعدادش میگن بهت بعد مثلا میگن دو روز بعد برگرد اگه اون تخمکا نمونده باشن یعنی ازاد شده میگن اقدام کن

با کیت دقیق نمیشه ساعت وقت تخمک گذاری و حدس زد ولی در کل امروز و فردا و پس فردا شانسش بالاس دقیق نمیشه گفت