2777
2789

شوهرم کارش یه شهر دیگه بود ۲ ساعتی فاصله داشت تا شهرمون و هر روز ۴ ۵ ساعت تو راه و ترافیک بود و داغون شده بود

مادر شوهرم نمیذاشت بره خونه بگیره توی اون شهر که نزدیکش باشه ولی دیگه با بدبختی رفتیم خونه گرفتیم و هفته ای یه بار میایم سر میزنیم

حالا هربار میخوایم برگردیم خودشو میزنه به مریضی و حالم بده و غش که شوهرم نگران بشه نیاد خونمون

مثلا دیروز دیدم افتاده روی مبل صداش میکردیم جواب نمیداد فک کردیم چیزی شده یهو دیدم جعبه کلونازپام بغلشه قبل اینکه ما بیایم کلونازپام خورده بود🤦🏿♀️

عقدم بودیم همش زنگ میزد به شوهرم بیا پیشم بمون حالم بده یا نصفه شب صداش میکرد پیشش بخوابه سر همین کاراش بدون عروسی گفتم سریع بریم سرخونه زندگیمون ولی الان هربار میخوایم برگردیم داستان داریم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم محکم وایستا خودت تنها برگرد به شوهرت بگو بمون وقتی برگشتی هم اصلا به شوهرت اعتراض نکن جوری وانمود کن بددن شوهرت بهت خوش میگذره شوهرت خودش مادرش و میذاره میاد ولی شما اصلا نمون بگو تو میمونی بمون من نمیخوام بمونم

خدا به دادت برسهاز اوناست که فکر میکنه پسرش باید جای شوهرشو براش پر کنهعجوزه خانومیه واسه خودشکاش از ...

نمیدونم والا مشکل اعصابم داره چند ساله دلمم براش میسوزه ولی رومخمه به شدت دیگه این کاراش

نمیدونم والا مشکل اعصابم داره چند ساله دلمم براش میسوزه ولی رومخمه به شدت دیگه این کاراش

دختر نداره و یا پسر دیگه ای؟

خودش میتونه کارهاشو بکنه؟

آدم پیر میشه وابسته میشه چون از تنهایی وحشت داره

وطن ای مادر غمدیده ام.......

دختر نداره و یا پسر دیگه ای؟خودش میتونه کارهاشو بکنه؟آدم پیر میشه وابسته میشه چون از تنهایی وحشت دار ...

نه شوهرم تک فرزنده

ولی پدر شوهرم هست همه کاراشو میکنه خیلی هم بهش میرسه

با ۵ تا برادر و خواهراشم همه توی یه کوچه زندگی میکنن بغل همن

همسرت میدونه فیلمشه یا باور میکنه؟متاسفاته همسر من باور میکنه الان سر کاره و منو گذاشته پیش مادرش تا ...

باور میکنه شوهر منم

البته من دیگه اهمیت نمیدم

خودم چون رشتم به علوم پزشکی مربوطه زبونم درازه مثلا میگم ازمایش مامانت که سالمه مشکل جسمی که نداره مگه مشکل روانی باشه بعدشم میرم خونمون😂

باور میکنه شوهر منم البته من دیگه اهمیت نمیدمخودم چون رشتم به علوم پزشکی مربوطه زبونم درازه مثلا میگ ...

تو وضعیتت از من بهتره پدر شوهرت هست منم شوهرم تک فرزنده پدرشم فوت شده هی میگفت قلبم درد میکنه بردم متخصص گفت خانم شما از من سالم تری چیزیت نیس پاشو برو ولی ولکن نبود😂الانم خودشو از پله انداخته پاش ترک برداشته من دو هفتس اسیرش شدم قبل اینکه من عروسش بشم فقط شبا میومد خونه همش با دوستاش میرفت بیرون ولی الان تکون نمیخوره همش خونس تا شوهرم دلش بسوزه یا بره بیارتش خونه خودمون یا ما بریم

تو وضعیتت از من بهتره پدر شوهرت هست منم شوهرم تک فرزنده پدرشم فوت شده هی میگفت قلبم درد میکنه بردم م ...

خدا صبرت بده

توهم برو واسه خودت تایم بگذرون کاری به شوهرت نداشته باش هرچی بیشتر کار بتراشی واسه خودت و شوهرت و دوری کنی و اهمیت ندی بهتره میشه