2777
2789
عنوان

چکار به این مردای بدبخت دارین

298 بازدید | 32 پست

هر چند روز یبار یکی تایپ زده مرد داریم   بعد یه عده  دارن به مردا بد و بیراه میگن 

یا دنبال هدف  اقایون از اینجا بودن هستن 

اخه خانم محترم  به شما چه ربطی داره   ؟خوب دوست داره باشه   

هزار تا زن هست  کسی میره بپرسه شما چرا هستین  

که دائم مردا زیر سوال هستن  چرا مردا هستن

عزیزم هروقت دیدی 

جاتو تنگ کرده تو سایت  تو لفت بده 

درخواست دوستی داد قبول نکن 

والا من چند ساله میام  هیچ بی حرمتی ای ندیدم 

اینقدر  عرصه رو بهشون تنگ کردین که با اسم زنونه میان   

کجای نی نی سایت نوشته فقط ورود زنان مجازه 

والا دست بردارین از این عقاید مسخره  

همه جای دنیا مرد و زن کنار هم هستن هیچ کس هم مشکلی نداره  

والا تو خارج  حتی همین ایران  مرد داریم که دکتر زنان هست   

حالا واسه دوتا مطلب   

همش هی میپرسن هدفت چیه هدفت چیه

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

البته من با این مسیله موافقم که مردا هم میتونن تو سایت باشن

ولی عزیزم این سایت همش درمورد رحم و زنانگی صحبت میشه و خانمها کلی مشکلات بخصوص رو مطرح میکنن وخوب شاید دلشون نخاد مردا بخونن که مشکل چیه و.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من کاری به حضور  اقایون ندارم تو سایت به خودشون مربوطه شاید در جمع زنانه راحت ترن!ولی اینکه با اسم زنونه میان هدف دیگه ای دارن نه به خاطر انکه عرصه بهشون تنگ شده  

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

هن؟  

یه دفعه تاپیک میزنید بدون هیچ توضیحی دعوا میکنید خیلی خنده دار میشه

انگار یکی یه دفعه بی علت یقه تو بگیره و دعوات کنه😁

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

منم دیروز عضو شدم و متاسفانه رفتارهای بدی با من شد با اینکه اول گفتم اگه کسی از من بی احترامی یا درخواست دوستی دید تاپیک بزنه رسوام کنه

من یک پسرم با ارزوهای دست یافتنی.کاری به خانوم ها ندارم و احترام میذارمشون البت در قبال احترامی که ببینم.

والاحرف حق زدی

خب بنده های خدایه تاپیک میزارن خانمامیرن هی کل کل میکنن اگه واقعابدشون میاداصلااظهارنظرنکنن نه اینکه برن سوالای مسخره بپرسن وکل کل کنن

همیشه خانماحق به جانبن ومدام میگن حقوقمون پایمال شده درصورتیکه خانماهمیشه حق مرداروخوردن

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘
البته من با این مسیله موافقم که مردا هم میتونن تو سایت باشن ولی عزیزم این سایت همش درمورد رحم و زنا ...

خب اینجا مختلط  هست اگر واقعا دوست دارن  مرد ندونه  خب نپرسه      تبر که پشت گردنش نذاشتن    

حتی دارو  هم  ضررر و فایده داره   خب بسنجه   

والا سایت های دیگه هم مردم سوال میپرسن  

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
خب اینجا مختلط  هست اگر واقعا دوست دارن  مرد ندونه  خب نپرسه      تبر ...

نمیشه که اینطوری این سایت م خصوص پرسش وپاسخه وبه خاطره همینه اینقدر طرفدار داره وبازدید کننده درصد آقایون خیلی کمه ولی خوب زشته یه سری 

مسایل و بخونه خودش باید خجالت بکشه 

هن؟     یه دفعه تاپیک میزنید بدون هیچ توضیحی دعوا میکنید خیلی خنده دار میشه انگار یکی یه ...

دلیل داره   برو تایپیک های ده دقه پیش رو یه بررسی کن

شما هم احتمالا اون کاربرای تازه عضو شده که با اسم الناز و مهناز و سارا میان نصفه شب تاپیک میزنن راجع ...

اصلا بیان بپرسن   دوتا کتاب معرفی کن و خلاص   اصلا هم نخواستین جواب ندین

نمیشه که اینطوری این سایت م خصوص پرسش وپاسخه وبه خاطره همینه اینقدر طرفدار داره وبازدید کننده درصد آ ...

مگه چشم تو چشمیم که خجالت بکشیم     یه نام کاربری هس  فقط  همین  کجاش خجالت داره   

والا منم سه تا سقط کردم   خجالت هم نداره