2777
2789

حتماً باید برای لباس بخرم مگر نه فامیلا مسخرم میکنن چون پارسال نخریده بودم کلی حرف و حدیث پشتم بود میشه لطفاً یه سایت که جنساش خیلی خوشگل و با کیفیت باشه بزارید ازش خرید کنم چون تو الان اینترنتی خرید نکردم از هیچی سر در نمیارم منون که راهنماییم میکنی ❤️🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی میخوای ترب سرچ بزن میاره

ولگا گالری هم خوبه لباساش

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

من بیس و پنج سالمه متاهلمکت و شلوار مد نظرمه باز نمیدونم چیزه خاصی مده نظرم نیس نگاه کنم ببینم کدومش ...

کت هم پیج مانتو شیرین و مانتو موما

امیدوارم برسه روزی که از خوشحالی زیاد اشک ذوق بریزم🤍کاربری دست دو خواهر👭

ایواز

ولگا

ست لند

پاییون لیدی

یه زنبور هیچ وقت وقتش را تلف نمیکنه که به مگس توضیح بده عسل از عن بهتره 😉 اگه جایی جواب بی احترامیت ندادم اینو 2بار بخون انرژیم برای چیزهای مهم تر میزارم 🥹😘 وقتی یکی هیچی برای افتخار کردن نداشته باشه، به قومیتش افتخار میکنه..

بنظرم حتما حضوری برو لباس رو باید بپوشی ببینی به تن میشینه یا نه.بازم پیچ شفق مد رو ببین

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ست لند معتبره؟

خیلییی دور ارسال میکنه فقط

بعد 15روز کاری

یه زنبور هیچ وقت وقتش را تلف نمیکنه که به مگس توضیح بده عسل از عن بهتره 😉 اگه جایی جواب بی احترامیت ندادم اینو 2بار بخون انرژیم برای چیزهای مهم تر میزارم 🥹😘 وقتی یکی هیچی برای افتخار کردن نداشته باشه، به قومیتش افتخار میکنه..