2777
2789
عنوان

ژنتیک

1666 بازدید | 17 پست

سلام .خسته نباشیدمن وشوهرم دخترخاله پسرخاله هستیم تو خانواده‌امون  هیچ گونه مشکل ژنتیکی یا بچه مشکل دارنداریم دوتاسقط  داشتم اولی توسونو۱۲هفته گفتن آن تی هفت هست مستقیم رفتم امینوسنتزجواب آمینو خوب بود وبوم سالم بود امادرسونو۱۸هفته گفتن ستون فقراتش مشکل داره سندروم(spondylo_thoracic dysostosis)داره و پزشک قانونی مجوزسقط داد بعداز تقریبا یک سال باردارشدم که هفت هفته سونودادم قلب دیده شد اما توسونو۱۲هفته گفتن جنین قلبش نمیزنه وتوهفت هفته مونده وبازسقط کردم وهردوسقطم باشیاف بود..سوالم اینکه مشکل سقطای من چی می‌تونه باشه باتوجه به اینکه علتشون متفاوته.واینکه بیماری سقط اولم چیه تو اینترنت هرچی زدم نبود اطلاعاتی در مورد این بیماری وعلت بوجوداومدنش میخواستم درضمن رفتم الان یک ماه ازسقط دومن میگذره رفتم دکترژنتیک واسم از مایش نوشته که واستون عکسش رو می‌فرستم خواستم بدونم چه آزمایشی هست؟

خیلی خیلی ممنونم

عزیزم این چیزا پیش میاد من خودمم دوتا سقط داشتم هی گفتن مشکل زنتیکی دارین اما الان دوتا بچه سالم دار ...

ممنون خانومی...نمی‌دونم چی بگم هم خودم هم شوهرم تو خانواده هامون ونسل های قبل هیچ مشکلی نداشتن وقتی حامله شدم فکرشم نمی کردم همچین اتفاقی بیفته خیلی داغون شدم ..دیگه از بارداری میترسم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما احتمالا یه مشکلی هست چون بچه اولتون نقصش ژنتیکی بوده حالا ممکنه جدید بوده باشه ولی باز چون سقط داشتین حتما تحت نظر متخصص ژنتیک باشین و ازمایشای لازمو انجام بدین 

ببين فقط برو شكر خدارو به جا بيار كه تشخيص دادن وگرنه يه عمر گرفتار بودي اون بيماري كه گفتي بد شكلي نخاع و ستون فقرات و دنده هاس كه اينا بهم خيلي بد فرم فيوز شدن بچه هاي اينجوري قد كوتاه و فرم اسكلتيشون شبيه خرچنگه كلي مشكل دارن ريه هاشون خيلي باريك و كوچيكه خيلي هاشون ممكنه تو بچگي فوت كنن 

الان كه شما اين سندروم براتون تشخيص دادن تو بارداري بعدي با همون امنيو ميتونن ژنشو براتون سرچ كنن ياا با ميكرو باردار شي و جنين سالم برات انتقال بدن

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
ببين فقط برو شكر خدارو به جا بيار كه تشخيص دادن وگرنه يه عمر گرفتار بودي اون بيماري كه گفتي بد شكلي ...

ممنون گلم...امیدم به خداست..برام دعا کنید...امیدوارم این چنین مشکلاتی واسه هیچ کس پیش نیاد

ببين فقط برو شكر خدارو به جا بيار كه تشخيص دادن وگرنه يه عمر گرفتار بودي اون بيماري كه گفتي بد شكلي ...

شمادرموردمیکرو و هزینه هاش اطلاعاتی دارید؟ خود میکرو خط سقط نداره؟چنددرصد بامیکرو دیگه جنین مشکلی نداره