2777
2789
عنوان

اين وسط حق با كيه

492 بازدید | 40 پست

خانوما همسرم به برادرش پول قرض داده بود بدون اطلاع پدرشون.برادرشم يك تومن 500تومن پس داد حالا مونده 2 تومنش ك نميده.از طرفي يه ارثيه از مادربزرگشون داشتن ك پدرشوهرم دادش به سه تا بچه هاش.برادرشوهرم ميره عابربانكي ك پول توش بوده رو از خواهرشوهرم ميگيره بدون اطلاع شوهرم از سهم همسرم نيم سكه سرعقدي واسه خودشون و ربع سكه واسه خواهرشوهرم ميگيره ك سرعقد به ما بده.از طرفي شوهرم ك گفت سهم الارث عزيز رو بهم بده تازه فهميديم ك بعله كادوها از پول ارثيه بوده و اون همه هم سر وگردن گرفتن واسمون موقع كادو دادن.درصورتي ك مادوي مامان و داداش من از همه گرون تر بود حدود 2 تومن شد جفتش ولي اونا سه تاشون يعني خواهرشوهر برادرشوهر وپدرشوهر 2 تومن شد.اينا به كنار.پدرشوهرم سر جريان سهم الارث فهميد ك شوهرم به برادرش پول قرض داده و اونم پولشو خورده زماني بود ك شوهرم بيكار بود گفت من واست ماشين ميخرم ماهي يه تومن به من بده ك پولشو پس بدي در صورتي ك چندماه قبلش ك برادرشوهر ميخواست خونه عوض كنه پدر شوهر 40 ميليون بهش پول داد ك خونه بزرگتر بخره.ولي پول ماشينو از همسرم خواست.ولي به شرطي ك ماشين به اسم شوهرم باشهولي الان ماشين به اس پدرشوهره.اينم به كنار

ما 6 ماه ك عقد بوديم برادرشوهرم يك بارم نگفت بيايد خونه ما.درصورتي ك خواهرشوهرمو تو دوران عقد پاگشا كردن.بعد از 6 ماه تازه برگشته ب شوهرم ميگه تو واسم ارزشي نداري چون خونه من نيومدي و هرچي تونسته بود به همسرم گفته بود اينم هيچي نگفت چون بزرگتره.ولي ديگه قطع رابطه كرد حتي سلام عليكم نداشتن چون روز مرد زنگ زدن بهش تبريك بگن خواهرشوهرم و شوهرش با مادر شوهرم حرف زدن با برادرشوهرم ولي همين ك شوهرم خواست حرف بزنه گوشيو قطع كرد و شوهرمو خورد كرد

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چی میگه ???

به نظرم قطع رابطه کامل تا بیشتر ضرر وارد نکردن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

روز جمعه مادرشوهرم قلبش درد گرفت و بردنش بيمارستان.منو همسرم خونه مادرم بوديم پدرشوهرم زنگ زد ما مسير يك ساعته و شلوغ رو نيم ساعته رفتيم و رسيديم بالاسر مادرشوهرم چون پدرشوهرم معلوليت داره خودش نتونسته بود باهاش بره همسايه مادرشوهرمو رسونده بود.اون شب بهتر شد و اومد خونه روز بعدشم من رفتم اونجا ك احوالشو بپرسم پدرشوهرم ميگه پاشيد شيريني بگيريد با مادرشوهرم و شوهرم سه تايي بريد خونه داداش.شوهرمم بهش برخورد ك اون همه حرف شنيدم ك پاشم الان برم خونش.نميرم.كلي هم دعوا كردن.الانم من به شوهرم گفتم بخاطر مامانم ك شده چون قلبش بخاطر استرس اينجوري شد گفتم بريم اشكال نداره گفت نميام.الان واقعا نميدونم چيكار كنم بينشون موندم.نه ميخوام ك همسرم خورد شه نه ميتونم ببينم مادرشوهرم اونجوريه.از طرفي پدر شوهرمم اون شب ميگه من پول ماشينو نگرفتم از شوهرت.خب قرار بود ماشين ب اس شوهرم باشه ك پولشو بده نه اينك به اسم پدرشوهرم ك الانم خودش و خواهرشوهرم هربار مارو ميبينن ميگن ماشين ماست اينجوريش كنيم اونجوريش كنيم.واقعا ذهنم به هيچ جا نميرسه اين وسط چيكار كنم

اصلا متکی به کسی نباشید تو زندگیتون که یک عمر باید منت بشنوید تا میتونید رو پای خودتو وایسید پول ماشینم که بهشون دادید و تموم شد بگید همه پولو دادیم حالا بیاین سند بزنید

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊

شما این وسط هیچکار نکن لطفا 

اصلا به این موضوع فکر هم نکن خودشون میدونن 

یک عمر قبل از اومدن شما باهم زندگی کردن حالاهمدیگه رو بهتر میشناسن 

اگر اصرار کنی همسرت بیشتر از این خرد میشه که واقعا احمقانه ست 

مثل اینه که همسرت توی روابط شما و خواهرت دخالت کنه !!

اگر نظرتو پرسیدن بگو دوتا ادم بالغ هستن دیگه انشالله اختلافاتشون رو حل میکنن

حال متکلم از کلامش پیداست

به نظر من دو تا ایراد دارید یک روابط مالیتون رو جدا نکردید یه عابر بانکه همه رفتن سرش خوب پول شما توشه سریع بردارید و ایراد دوم این که همسرتون به بی احترامی و تبعیض اعتراض نمیکنه همه هم عادت کردن هرجور دلشون میخواد با شما رفتار کنن . واسه این مورد هم همسرتون باید به فکر باشه اگر شما واکنش نشون بدید براتون بد میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اصلا متکی به کسی نباشید تو زندگیتون که یک عمر باید منت بشنوید تا میتونید رو پای خودتو وایسید پول ماش ...

كل هزينه عروسي برادرشوهرمو پدرشون داده ولي الان واسه عروسي ما زحمت كشده پول رهن خونمونو گذاشته بانك ك با سود اون واسمون عروسي بگيره يعني حدود 6 ميليون.الان همسرم واقعا نميتونه ك پولو پس بده