2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه با چند تا چهل ساله در ارتباط بودی که به این نتیجه رسیدی اخلاق مردهای چهل ساله بده؟؟

همسرم

برادرم

همسر دوستم که خودش تعریف میکنه از اخلاق شوهرش

شوهر خواهرم

پس نتیجه میگیریم منفی گرا نباشیم خودتو و دیدگاهتو عوض کن توهین نکن به شخصیت مردم مگه کی هستی

ولی همسر من تغییری نکرده تازه به نظرم صبورتر و پخته تر از قبلم شده، همیشه مهربونه؛ اگه آدما بعضی وقتا بی حوصله میشن ربطی به سن نداره، با این اوضاع اجتماعی و اقتصادی باید درکشون کرد، خود ما هم خیلی وقتا بی حوصله ایم، مشغله کاری و خرج و مخارج و خیلی مسائل تاثیر میزاره

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
همسرم برادرم همسر دوستم که خودش تعریف میکنه از اخلاق شوهرش شوهر خواهرمپس نتیجه میگیریم منفی گرا نباش ...

عزیزم شما حرف منفی گرا نباشیم میزنی! شما که با دیدن چند نفر میگی مردهای چهل ساله اخلاق ندارن والا خیلی منفی نگاه میکنی و تعمیم نابجا میدی اول خودت به حرفت عمل کن

عزیزم شما حرف منفی گرا نباشیم میزنی! شما که با دیدن چند نفر میگی مردهای چهل ساله اخلاق ندارن والا خی ...

حرف من بیشتر جنبه ی شوخی داشت از افراد بیجنبه خواهش میکنم تاپیک منو کامنت نزارن