2821
2789

والا منم میخوام ایمپلنت کنم. هردکتری یه قیمت میگه. کره ای و یکیشون گفت ۱۸، یکی گفت ۲۰، الانم یکی میگه تضمینی ۱۳

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من سه ماه پیش انجام دادم برای پایه اش فقط ۱۷ تومن خواست

یکی هم بود با پروتزش سه ماه پیش ۲۰ تومن میگفت

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من سه ماه پیش انجام دادم برای پایه اش فقط ۱۷ تومن خواست یکی هم بود با پروتزش سه ماه پیش ۲۰ تومن میگف ...

بازم خوب بود من 24تومن ازم گرفتن اول تو دیوار تبلیغ گذاشتن 15تومن تا 22تومن بعدش من رفتم تا پای کار گفت 24تومن هر یه واحد....ولی چک میخوام بدم تا چهار ماه آخرین چکم پایان کار هست

بازم خوب بود من 24تومن ازم گرفتن اول تو دیوار تبلیغ گذاشتن 15تومن تا 22تومن بعدش من رفتم تا پای کار ...

هر جا میری خیلی تحقیق کن بعد برو من ۱۴ میلیون دادم نقد اونم چون دکترم معرفی کرده بود ۳ میلیون بخاطر دکترم تخفیف داد حالا پروتزش رو نمیدونم کجا برم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
هر جا میری خیلی تحقیق کن بعد برو من ۱۴ میلیون دادم نقد اونم چون دکترم معرفی کرده بود ۳ میلیون بخاطر ...

کلا هر دندونی برام 24 حساب کرد نمیدونم خوب حساب کرد یا نه ولی جاهای دیگه گرونتر بود بعد اینکه انجام دادم دیدم جاهایی هستن از اینم ارزونتر میگیرن ولی برند کره ای متوسط هست ان شاالله کار کنه برام...فعلا پایه گذاشتم تا سه ماه چهار ماه بعد ادامه کار

کلا هر دندونی برام 24 حساب کرد نمیدونم خوب حساب کرد یا نه ولی جاهای دیگه گرونتر بود بعد اینکه انجام ...

منم میخوام انجام بدم

شما کدوم شهری؟

خیلی درد داشت انجامش؟

«اینگونه قلبت میشکند،اما همچنان به زندگی ادامه خواهی داد»