2777
2789

عزیزم ختم برای شهدا واقعا عالیه....شهید ابراهیم هادی و شهید تورجی زاده از جمله شهدایی اند که خیلیا ازشون حاجت گرفتن از جمله خود من بهشون متوسل شو

لطفا برای گشایش هرچه زودتر بختم صلوات بفرستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو چی شده تا کمک کنیم. برای آروم شدنت هم صلوات بفرست. انشالله گره از کارت باز میشه

شوهرم پنج روزه رفته زندان علتشو نمیدونم مستاجریم بدون ی ریال پس انداز و حقوق موندم چ کنم 

شوهرم پنج روزه رفته زندان علتشو نمیدونم مستاجریم بدون ی ریال پس انداز و حقوق موندم چ کنم 

علتش رو خودش میدونه,به شما نمیگه..

انشاله که بحق این ماه عزیز,بخیر و خوشی مشکلت حل بشه..ضمنا عبرت بشه برات,دیگه ازین به بعد یه پس انداز داشته باش ک اگه خدایی نکرده مشکلی پیش اومد برات,اینجوری نشه.

من هم برات دعا میکنم

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

14 هزار صلوات هدیه به چهارده معصوم علیهم السلام

تعداد صلواتهایی که میفرستید رو یادداشت کنید که یادتون بمونه و نظم داشته باشه.

ان شاءالله مشکلاتتون با فکر و درایت حل بشه و بقول دوستمون پس انداز برای روزهای پیش بینی نشده داشته باشید .

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ////////////////////////////////// خدا حافظ همگی ، خدا حافظ نی نی سایت