2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های هفت ماه به بالا

155 بازدید | 16 پست

من درمونده شدم چی بدم نی نیم بخوره از صبح تا شب 

همش شده تکراری 

یبوست شدیدم داره😕

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

منم  خیلی  بد  خوراک  و  کم  اشتها شدم  

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش پوره بده. مثلا پوره سیب زمینی با گوشت یا هویج و گوشت. کدو حلوایی. برنج و با گوشت مرغ کته کن توش ...

روغن زیتونو کره تو همش میریزم 

ولی انگار نه انگار 😕

منکه دیگه بیخیال همه چی شدم 

فقط ابگوشت بره میخوره اونم یه قطعه گوشت 4 سانتی و 4 قاشق کوچیک از ابش 

لعاب برنجم حدودا روزی 10 قاشق تو شیشه شیرش با شیر قاطی میخوره 

عمرا لب به هیچ چیزی نمیزنه اگرم بزنه بالا میاره یا عوق میزنه و تفش میکنه 

گاهی خیلی درمونده میشم ولی بازم شکر بچم سالمه خودمو دلداری میدم ک بخاطر الرژی اش هست ک لاغره 

اخه 9 ماهشه ولی 7500 وزنشه 

دروغ چرا خیلی غصشو میخورم چون هرجا میرم نیش و کنایه های خانواده شوهرم ک میگن چقد بچت لاغره دلمو میشکنه خدا ازشون نگذره هرچا میشینن میگن به بچه نمیرسه در حالیکه بخدا ماهی یبار وقت کنم اصلاحی کنم یا هفته ای یبار دوش بگیرم از بس دور و بر بچمم و بهش میرسم و بازی میکنم باش 

بازم شکر ک باهوش و شیطون و سالمه الحمدالله 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

دختر منم چیزی نمیخوره فقط سوپ اونم فقط دو قاشق اول رو میخوره، موندم چی بهش بدم نه حریره میخوره نه سرلاک نه زرده تخم مرغ

مدفوعش هم اغلب اوقات سفته

از کی میتونیم میوه بهش بدیم سیب یا موز؟

دختر منم چیزی نمیخوره فقط سوپ اونم فقط دو قاشق اول رو میخوره، موندم چی بهش بدم نه حریره میخوره نه سر ...

از هفت ماه به بعد بهداشت  گفت مشکلی نیست

منکه دیگه بیخیال همه چی شدم  فقط ابگوشت بره میخوره اونم یه قطعه گوشت 4 سانتی و 4 قاشق کوچیک از ...

خونواده همسر من 

هر وقت نینیمو میبینن فقط میگن کچل خان  

خیلی مو در نیورده 

همش مسخره میکنن 

من نمیدونم کی میخوان دست بر دارن 

خونواده همسر من  هر وقت نینیمو میبینن فقط میگن کچل خان   خیلی مو در نیورده  همش مس ...

دست بردار نیستن حداقل مالا من ک اینطورن 

همش میگن واییی چقد لاغره چقد ضعیفه هرچی میگم خب الرژی داره دکترش گفته وزنگیری الرژی ها تا دوسال کمه 

هرچی میگم کل چکاپاش تا الان نرمال و سالم بوده 

هوشش رو دکتر فوق تخصص مغز و اعصاب گفت از هم سناش جلوتره 

تو 4 ماهگی دخترم دندون دراورد و چهار دستو پا رفت تو 6 ماهگی کلمه میگف 

دکترش تعجب کرد و کلی خوشش اومد 

ولی اینا گیر دادن به لاغریش 

اصلا دلم خونه وقتی میرم مهمانی ک اونام هستن 

ایشالله خدا نسلشونو از رو زمین برداره فقط شوهرم بازماندشون باشه ک دل یه مادرو اینقد میچزونن 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .