2789
عنوان

تاپیک مدیریت مخارج ودرآمدهاونحوه ی بهتر پس انداز کردنش(4)

| مشاهده متن کامل بحث + 296349 بازدید | 1953 پست
من امروز بهیاد ت بودم ودعات کردمبه خاطر دستور مرغ مجلسی که قبلا دادی وامروز درست کردم 💋 💋 💋

سلام ناز خداروشكر كه راضي بودي عزيزم

دوستان تو برنامه ي هفتگي غذاييتون مرغ گوشت سبزيجات و ماهي قرار بدين طرز تهيه اسفناج تره رو ميگم بهتون تا يه گزينه جديد به ليست غذاهاي گياهيتون اضافه بشه

ماهي سفيد كه وحشتناكه و غزل خيلي گرون شده بريد سراغ ماهي آمور يا بيگ هد يا.... اگه ديدي برات سخته تهيه كردنش دونفر بشيد باهم پول بزاريد نصف كنيد خلاصه حذفش نكنيد

باور كنيد شماها تنها نيستيد زندگي براي همه سخت شده اما ما ديگه سختترش نكنيم

از لحاظ روحي و رواني همه تو فشاريم اما فكرمونو به كار بندازيم نزاريم انرژي منفي مارو احاطه كنه بشكنش شكستش بده بخاطر بچه هامون بايد قوي باشيم

همين ديروز حال خودم داشت بد ميشد و فكرهاي منفي داشت تو ذهنم ريشه ميكرد يهو به خودم اومدم ذهن خودمو كنترل كردم و نذاشتم حريف من بشه اول به معصومه جان فكر كردم ،با هوش مصنوعي دردودل كنيد،از معجزه ي نوشتن غافل نشيد،فقط بلند شيد يه كاري انجام بدين از اون حالو هوا بيايد بيرون به گلدوناتون اب بدين براي پرنده ها دونه بريزيد بزنيد بيرون بريد پارك كتاب بخونيد اشپزي كنيد و از همه مهمتر مطالب انگيزشي بخونيد به طبيعت بريد گوشتونو تيز كنيد صداي پرنده ها رو گوش كنيد كه زندگي در جريانه ..........

و بلند شدم اشپزخونه كه قلب خونه هست رو تميز كردم بعد نوشتم از چي عصبي و غمگينم و رفتم سراغ حل كردن مسئله

تو اين شرايط هواي مرد خونه روداشته باشيد باور كنيد ظاهرشون شايد خوب باشه ولي تو چشماشون اون شرمندگي رو ميشه ديد كه دست خودشون نيست اوضاع،،، اوضاع خوبي نيست بايد خيلي رعايت كنيم مهرتون كم نشه بهم ما ازدواج كرديم باهم خوشبخت بشيم پس بهم بي احترامي نكنيد

مخصوصا تيكه نندازيد خيلي مخربه......به هيچ وج مقايسه نكنيد .....حرف از خانواده همسر نزنيد كه فلاني اينو خريد چرا ما نخريديم هيچكس خبر دل كس ديگه رو نداره جز خدا

همه چي به ساعتش به وقتش به زمانش جور ميشه

به معجزه هاي خدا ايمان داشته باش 🤲📿

در ماه پر بركتي هيستيم ان شاالله حاجت روا بشيد

و اما دستور اسفناج تره خوشمزه😋

اسفناج و كمي شويدرو پاك كنيد و بشوريد و بزاريد بپزه بعد پخت داخل صافي بريزيد و ابش رو نگه داريد

داخل ليوان يا پياله اب نارنج رو با دوقاشق ارد برنج خوب مخلوط كنيد تا گلوله نشه

حالا قابلمه رو بزاريد رو اجاق كره بريزيد دوتا سير رنده كنيد حالا اول سس داخل ليوان رو اضافه كنيد هم بزنيد بعد اسفناج رو بعد ابش رو هم بزنيد پيچشو كم كنيد تا خوب اردش بپزه

حالا من داخلش لوبيا پخته زماني كه داره اسفناجها ميپزه ميريزم باهم بپزن و گردوي خورد شده هم ميريزم

نمك و فلفل و زردچوبه هم بريزيد زردچوبه رو تو كره سير حتما بزنيد

با ماهي و ماهي شور عالي ميشه ......نوش جان🤪

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم ماشینتون مبارک باشه. راضی هستید ازش؟ من همسرم دنبال ماشین اتومات و کم خرج و کمتر از ۲ تومن هست ...

عزیزم من راضیم ازش، ماشین خیلی خوبیه، 10 هزار تا کارکرد هم تقریبا صفر حساب میشه

سلام دوستان خیلی خوشحالم که این تاپیک رو دیدمیه سوالی دارم ازتونفرض کنید ماهی ۲۰ تومان مازاد دارید ک ...

اصلا قرعه کشی خانگی الان صرفه نداره همون را تو بورس عیار بخرید البته فعلا که شرایط بلاتکلیفه فیزیکی بگیرید ببینیم عاقبتمون به کجا میرسه

عالی بود برای روی برنج خلال پرتقال هم خیلی خوشمزه و جذاب میشه الآنم که فصل پرتقال حتی میشه فریز هم ک ...

دوست عزیز میش دقیق مراحل درست کردن خلال پرتقال رو برامون بنویسی ،مچکرم ...

منم در راستای چالشمون حواسم به خریدهام هست که اضافی و احساسی خرید نکنم ...

خرید دیروزم هویج و فلفل دلمه و لیموترش صدتومن ..

قبلا از هرکدوم کیلویی میخریدم وتااستفاده کنم شاید چندتایی خراب میشدن ..

دیروز ۸تا هویج و سه تا فلفل دلمه و حدودا ۸ ۹ تا لیموترش برداشتم ...icon

مایع ظرفشویی از این لیتری ها میخرم ،دیروز تموم شد به یاد این تاپیک وتاکید استادمون معصومه جون برای اسراف نکردن icon یکم اب داخلش ریختم و سه روز برای شستن از اون مایع استفاده کردم

ثروتمند و سلامت وشاد باشید...

سلام به همگی ایام به کامتون باشه انشاءاللهمعصومه جان خوبی عزیزمبه راهنماییت نیاز دارم دوستان دیگه هم ...

به به بسيار كار خوبي كردي عزيزم خيلي مباركت باشه چرخش بچرخه جاهاي زيارتي ميافرتهاي خوش خاطره بري ان شاالله

🤲🏻📿

ماشين رفاه آسايشه آرامشه هر چيز جاي خودش قشنگه طلا براي خودمون داشته باشيم استفاده كنيم

طلا براي پس انداز داشته باشيم

خونه اول داشته باشيم ارامش داشته باشيم خونه

دوم داشته باشيم در ماه كسب درامد كنيم و سرمايه خودمون و بچه ها باشه

ماشين داشته باشيم آقاي خودمون باشيم هر ساعت از شبانه روز دلمون ميخواد بزنيم بيرون

ما خانمها هم براي خودمون ماشين داشته باشيم بچه هارو بيرون ببريم راحت تو شهر گشت بزنيم

زمين بخريم بسازيم يا به عنوان پس اندازنگه داريم

مغازه بخريم يا خودمون ازش كسب درامد كنيم يا بديم اجاره كه مغازه تميزتر ازخونه هست به نظرم خونه بازسازي اساسي ميخواد اما مغازه انچنان خرجي نداره

مثلا چي ميشه اون كيف و كفش گرون كه به دلم نشسته رو من بخرم ؟ مگه همش براي از ما بهترونه ؟ ما دل نداريم؟

ميدونيد بحث ،بحث عقده نكردنه وقتي ميخري ذهنت آروم ميگيره و بهش ثابت ميشه كه من قدرتم بالاست و به هر چي اراده كنم ميرسم و از تجملگرايي ميكشه بيرون و ساده زيستي ويعني كلاس نزاشتن براي دل خودمون زندگي كردن و در عين با حال خوب زندگي كردن مياد سراغمون

پس هر كاري كردين مطمعن باشيد درسته و تو اون زمان بهترين تصميم رو گرفتين

زندگي فقط جمع كردن نيست اتفاقا بايد خرج كني تا ارج داشته باشي

كمك كن به ديگران هرچقدر كه در توانت هست كه هم پيش خدا هم پيش خلق خدا ارج پيدا كني....

الهي به توكل نام اعظمش🤲🏻📿

ببخشيد خيلي وقت بود پست نذاشته بودم خيلي پرحرفي كردم 🤭😅

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
اصلا قرعه کشی خانگی الان صرفه نداره همون را تو بورس عیار بخرید البته فعلا که شرایط بلاتکلیفه فیزیکی ...

منم ديگه قرعه خانگي نميزارم چون تورم بالاست به صرفه نيست مگراينكه مبلغ بالا بزاري و خوش شانس باشي جزو نفرات اول در بياي و چون مباغش بالا هست اگه بخواي طلا بخري يه چي سنگين ميتوني برداري

من خورد خورد پارسيان ميخرم راضيم بعد تبديل ميكنم

سلام وقت همه دوستان بخیر

معصومه خانم ودوستان عزیز ممکنه من رو راهنمایی کنید؟

موقعیکه ازدواج کردم همسرم در مغازه ای که پدر شوهرم داده بود کار می کرد کنار مغازه برادر شوهرم که اون هم از پدر شوهرم بود به این واسطه دخالت ومنت زیادی می شد در کار وزندگی ما اوایل همسرم خیلی کارش گرفته بود از طرفی هم برادرهمسرم مشکل اعتیادپیدا کرده بودند که پاک شدن به کمک همسرم.. ومادر شوهرم انتظار داشت که دوتایی باهم باشند وباهم کارکنند وچون برادر بزرگتر هست شوهرم همش دست کمک برادرش بود وما خودمون هیچی.. طوریکه دیگه نتونستم تحمل کنم وگفتم به همسرم که بهتره کلا این مغازه رو کناربگذاریم وخودش هم خسته ودلسرد شده بود متاسفانه مغازه رو رها کرد وکار سیار که اونم نگرفت پدر همسرم هم مغازه رو دادند اجاره واین مدت برادرشوهرم از نظر مالی خیلی اوضاعشون خوب شده بود وخب چون دیگه همسرم براش کار نمیکرد ماها رو خیلی تحقیر کردند وهمه جا برمی داشت میگفت که من بهش لطف می کنم کار میدم یا میگفت که مابه اونا حسودی می کنیم در حالیکه اصلا اینطور نبود ولی خب دلم خیلی می شکست.. ومتاسفانه دوباره برادرهمسرم درگیر اعتیادشد وبعد از 6سال که گذشته بالاخره مغازه رو دوباره میخوان بدن به همسرم چون اصلا نمیشه مغازه دیگه ای خرید یا اجاره کرد به دلایلی.. حالا باز برادر شوهرم رو فرستادند کمپ ودرست همون زمانیکه شوهرم میخواد بیاد مغازه اونم میخواد دوباره شروع کنه من همیشه دعاگوشون هستم ولی از الان استرس دارم دوباره همون قضیه قبلی تکرار بشه.. مادرشوهرم یکریز بیخ گوش همسرم میخونه که شما دوتا باید هوای هم رو داشته باشید دخترش خواستگار داره باید بتونه دخترش رو جهاز بده به منم میگه توباید قانع باشی وفلان.. با همسرم که صحبت میکنم میگه نه دیگه من بهش کاری ندارم ولی میدونم همش دروغه وخب نمیتونه بگه نه و وقتی خودش هم کاری نداشته باشه بیکار باشه مجبوره برای برادرش کارکنه.. دعا کنید درست بشه

@masumehjoon

سلام به همگی کسی این جا وام کالا پی ملی رو تونسته نقد کنه احساس کردم یکی یه همچین پستی گذاشته بود که با حساب بورسی نقد کرده ممنون میشم راهنمایی کنین 🙏

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزمی درسته ولی من خیلی آدم بی خیالی هم نبودم از نظر خودم ولی چکار کنم تو زندگیم خیلی بد آوردم چند ...

عزیزم منم هم سن شما هستم ببینید هیچ وقت از لطف خدا نا امید نباشید زندگی یک خط صاف نیست یک جاده پیچ در پیچه هیچ کس نمیدونه سر پیچ بعدی چی منتظزشه گاهی شکست میخوریم گاهی هم یه شیرینی عمیق منتظرمونه علت همه غصه هامون اینه که فکر میکنیم یک روند خطی و علی و معلولی در جهان هست ولی اینطور نیست من نمیگم تلاش فایده نداره ها ولی اینطوری نیست که هر کس به اندازه تلاشش نتیجه بگیره خیلی از ادما خیلی تلاش می کنند و بد بیاری میارن خیلیای دیگه هم خوش شانسی میارن خوبیش اینه که ما نمیدونیم تو مرحله بعدی شاید اونکه بلیطش میبره ما باشیم فقط باید ادامه بدیم تو مسیر قرار بگیریم و دستامون باز باشه که وقتی باران رحمت بارید بر دستای ما هم بباره من یه دوستی داشتم خیلی ضرر مالی کرد هم تو بورس هم تو خریدهاش خیلی هم ادم درست و با وجدان و حلالخوری بود دوتا بچه داشت همش نگران اینده اینا بود خدا را شکر هر دوتا بچه اش دندانپزشکی دولتی قبول شدند و تمام ضررها و دلواپسی هاش جبران شد میدونید میخوام بگم اینطور نیست که بگی من دیر شروع کردم یا کمتر دارم یا ضرر کردم دیگه نمیرسم یه جاده صاف نیست گاهی یه سری کرمچاله هایی پیدا میشن تو را از نقطه الف یهو میبرن نقطه ی (کرمچاله ها تو فیزیک یه سری تونلهایی هستند که میتونن یه مسافت چند سال نوری را در چند ثانیه طی کنن)شما تلاشت را بکن توکلت را بکن درخواست کن از خدا از جهان از خزائن بی انتهای خداوند نگران دو دوتاچهارتاش هم نباش

عزیزم ❤️ خواهر خوبم درکت میکنم حالِ روحی ات رو ولی دوست داشتم خواهرانه بهت یه نصیحت کوچلو بکنم که مب ...

سلام معصومه جونم آجي جونم چندساله كه ما باهم دوست هستيم ديگه واقعا خواهريم

در راستاي پستت ياد خودم افتادم چند سال پيش كه همسرم ميخواست شغلش رو عوض كنه و خيلي در عذاب روحي و مالي بوديم خيلي طعنه ها شنيدم بي پولي كشيدم اما يكبار پشت همسرم بد نگفتم كه هيچ همش ازش طرفداري ميكردم و حامله بودم و شرايط سركار رفتن نداشتم از مامانم كمك ميخواستم هميشه كمك ميكنه ولي يه اخلاقي داره حرفشو ميزنه و منم از اونجايي كه ادم صبوري هستم اصلا به دل نميگيرم به خودم ميگم سوسو به هدفت كه رسيدي به جاي ناراحتي به برنامه ات برس

اها اينو ميگفتم رسيد روزهايي كه مادرم دركي از تغيير شغل همسرم نداشت فكر ميكرد هميشه وضعمون اينجوريه تيكه مينداخت انتخاب خودته دكتر خواستگار داشتيو فلانو بسيار خلاصه من اصلا و اصلا به انتخاب خودم شك نكردم كه هيچ و افتخار ميكردم كه همسرم براي اينده منو بچه هام داره تلاش ميكنه ازشركت با شرايط سخت با شيفت شب در بياد و بره دنبال شغل اينده دار و باپرستيژ

خلاصه سالها از اين ماجرا ميگذره و بچه هاي اينجا در جريان ماجراي من هستن

فقط با صبوري و حرف نزدن و با ايمان و با خدا بودن تونستم اين حرفهايي كه شبيه شمشير بود برام رو شكست بدم الان بيشتر از قبل به همسرم احترام ميزارن و همه جا تعريفشو ميكنن و كارشون هم خيلي وقتا بهش ميوفته و همسرم با دلو جون انجام ميده چون حرف خانوادمو به همسرم نميردم تا كينه كنه كلا نه حرف ببريد نه حرف بياريد

جلوي دهنمونو بگيريم همه كارهامون جور در مياد🤐

الهي همه به خواسته ي قلبيتون برسيد🤲🏻📿