سلام ناز خداروشكر كه راضي بودي عزيزم
دوستان تو برنامه ي هفتگي غذاييتون مرغ گوشت سبزيجات و ماهي قرار بدين طرز تهيه اسفناج تره رو ميگم بهتون تا يه گزينه جديد به ليست غذاهاي گياهيتون اضافه بشه
ماهي سفيد كه وحشتناكه و غزل خيلي گرون شده بريد سراغ ماهي آمور يا بيگ هد يا.... اگه ديدي برات سخته تهيه كردنش دونفر بشيد باهم پول بزاريد نصف كنيد خلاصه حذفش نكنيد
باور كنيد شماها تنها نيستيد زندگي براي همه سخت شده اما ما ديگه سختترش نكنيم
از لحاظ روحي و رواني همه تو فشاريم اما فكرمونو به كار بندازيم نزاريم انرژي منفي مارو احاطه كنه بشكنش شكستش بده بخاطر بچه هامون بايد قوي باشيم
همين ديروز حال خودم داشت بد ميشد و فكرهاي منفي داشت تو ذهنم ريشه ميكرد يهو به خودم اومدم ذهن خودمو كنترل كردم و نذاشتم حريف من بشه اول به معصومه جان فكر كردم ،با هوش مصنوعي دردودل كنيد،از معجزه ي نوشتن غافل نشيد،فقط بلند شيد يه كاري انجام بدين از اون حالو هوا بيايد بيرون به گلدوناتون اب بدين براي پرنده ها دونه بريزيد بزنيد بيرون بريد پارك كتاب بخونيد اشپزي كنيد و از همه مهمتر مطالب انگيزشي بخونيد به طبيعت بريد گوشتونو تيز كنيد صداي پرنده ها رو گوش كنيد كه زندگي در جريانه ..........
و بلند شدم اشپزخونه كه قلب خونه هست رو تميز كردم بعد نوشتم از چي عصبي و غمگينم و رفتم سراغ حل كردن مسئله
تو اين شرايط هواي مرد خونه روداشته باشيد باور كنيد ظاهرشون شايد خوب باشه ولي تو چشماشون اون شرمندگي رو ميشه ديد كه دست خودشون نيست اوضاع،،، اوضاع خوبي نيست بايد خيلي رعايت كنيم مهرتون كم نشه بهم ما ازدواج كرديم باهم خوشبخت بشيم پس بهم بي احترامي نكنيد
مخصوصا تيكه نندازيد خيلي مخربه......به هيچ وج مقايسه نكنيد .....حرف از خانواده همسر نزنيد كه فلاني اينو خريد چرا ما نخريديم هيچكس خبر دل كس ديگه رو نداره جز خدا
همه چي به ساعتش به وقتش به زمانش جور ميشه
به معجزه هاي خدا ايمان داشته باش 🤲📿
در ماه پر بركتي هيستيم ان شاالله حاجت روا بشيد
و اما دستور اسفناج تره خوشمزه😋
اسفناج و كمي شويدرو پاك كنيد و بشوريد و بزاريد بپزه بعد پخت داخل صافي بريزيد و ابش رو نگه داريد
داخل ليوان يا پياله اب نارنج رو با دوقاشق ارد برنج خوب مخلوط كنيد تا گلوله نشه
حالا قابلمه رو بزاريد رو اجاق كره بريزيد دوتا سير رنده كنيد حالا اول سس داخل ليوان رو اضافه كنيد هم بزنيد بعد اسفناج رو بعد ابش رو هم بزنيد پيچشو كم كنيد تا خوب اردش بپزه
حالا من داخلش لوبيا پخته زماني كه داره اسفناجها ميپزه ميريزم باهم بپزن و گردوي خورد شده هم ميريزم
نمك و فلفل و زردچوبه هم بريزيد زردچوبه رو تو كره سير حتما بزنيد
با ماهي و ماهي شور عالي ميشه ......نوش جان🤪