مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 8706 عنوان معجزه برای مو 90 بازدید | 8 پست امروز تو یه سالن زیبایی یه خانم که خیلی موهاش زیبا بود .گف من سس مایونز برای موهام استفاده میکنم قبل حموم میزارم یه ساعت و بعد میشورم .واقعا راسته؟ یا اسکلمون کرد؟ 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 1404/11/25 | 01:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 8706 شپش داشته لابد 😂 مگه برا شپشه؟😁😁 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 8706 اون ژنتیکی موهاش خوب بوده میگف موهام وز بود ه و خشک .نمیدونم والا 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 8706 نزنی موهات بو سرکه بگیره🤢🤢🤢 سرکه رو بیخیال .توش تخم مرغ داره 😃😃ولی خب اگه بدونم جواب میده میزنم .نیاز دارم به چیز عالی 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
دنیارضاییان عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 2059 مگه برا شپشه؟😁😁 نه ولی اونایی گه شپش دارن میزنن تا شپشا خفه شه 😂
ilunga عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 2148 سرکه رو بیخیال .توش تخم مرغ داره 😃😃ولی خب اگه بدونم جواب میده میزنم .نیاز دارم به چیز عالی ببین یسری چیزا به راحتی از فولیکول مو رد نمیشن مخصوصا اگه موادی خام و اولیه باشن در حد روغن های گیاهی و این چیزابرو دکتر پوست چهارتا محصول درستو حسابی بده بهتمن خودم رفتم الانم هر شب محلول ماینوکسیدیل استفاده میکنم