2777
2789
عنوان

شما هم ولنتاین چیزی میگیرید برا شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 37 پست

وقتی مناسبت های دیگه برات هدیه میاره دیگه ولنتاین رو نباید بخاطرش ناراحت بشی حالا فردا نشده بزار شاید بخواد تا فردا شب بچیز برات بیاره🤣🤣

بنظرم وقتی یکی خسته و درگیر کاره باید استراحت کنه اشکالی نداره که عزیز دلم زیاد حساس نباش

من فردا عقدمه الان اولین ولنتاینمون هست فکنم چیزی بهم کادو ندیم چون شرایط دوره زمونه رو ک میبینیم اصلا کادو ولنتاین برامون الویت نیست

هرچند خیلی مهم اما خب هرکسی ی افکاری داره

درکل احساس میکنم زندگیت مشکل خاصی نداره خداروشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکاتو دیدماین کانالو تو تلگرام ببینزندگی سالم سوده هروی این ایدیشهZendeegiesaleem

عضوش شدم میدونی مشکل از شوهرم حالا من هزار بارم خودم تغییر بدم همینه

کلا صفر و صد هست

مدام فکر میکنه داره بااین کاراش ک منو میبره بیرون مثلا جبران میکنه ولی دیگه جدیدا از بیرون رفتنی ک عاشقش بودمم بدم داره بدم میاد

عضوش شدم میدونی مشکل از شوهرم حالا من هزار بارم خودم تغییر بدم همینه کلا صفر و صد هست مدام فکر میکنه ...

اره مشکل همسرتونه

ولی شما باید تمرکزتون رو خودتون باشه

می بینین ایشون تغییر می کنه

دست اورد بچه های کانالو گوش کنین همه رو خودشون کار کردن زندگیشون کلا تغییر کرده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خوشبحالم نیسارزوی مرگ میکنم هر روزفقط اینو بگم اگه تلاش کنی میشه

دارم تلاش میکنم

چرا

میدونی تو الان تو آروزی من نشستی

عزیزم تو خودتو دوست نداری

چرا الان باید چون شوهرت برات سوغاتی نیاورده ناراحت باشی

فردا روز عشقه

روز توعه برو یه شاخه گل واسه خودت بگیر یه کادو برای خودت بگیر برو کافه بشین کیک و نسکافه بخور

این ینی ولنتاین

وقتی اینکارو برای خودت کردی و شوهرت دید

اونم برات میخره میاره

چون یاد میگیره تو زنی هستی که خودتو دوست داری منتظر نیستی اون خوشحالت کنه

کاری که خودم میخوام کنم فردا

اره مشکل همسرتونهولی شما باید تمرکزتون رو خودتون باشه می بینین ایشون تغییر می کنهدست اورد بچه های کا ...

من راستش زندگیم از سمت خودم خیلی خوبه

دیگه اذیت نمیشم کلا بیخیالش شدم

چسبیدم به خودمو بچم

اونم ک میره دکتر حالا شاید خواست خوب شد

یکمی بچم از اب و گل در بیاد حداقل یکی دوساله بشه دوباره برمیگردم سرکارم شایدم تااون موقه شغل خوبی گیر آوردم