یارفیق_من_لا_رفیق_له مدیر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 251 عنوان شما هم ولنتاین چیزی میگیرید برا شوهرتون | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 37 پست شوهر من ک چن ساله چیزی نخریده منم نخریدمالبته مناسبتهای دیگه میگیرهالان هم بعد چن روز از مسافرت اومد رفت خابیدخیلی ناراحتمینی دلش تنگ نشده بود برام 1404/11/24 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یارفیق_من_لا_رفیق_له مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 251 من تیشرت و شلوار گرفتم براش رفته مسافرت مجری مثلازورم میگیره ازش همیشه دست خالی میاد
nina7030 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 18544 پارسال فقط همسرم خرید ولی امسال جفت مون برای هم خریدیم همسرم هر سال میگیره که گرچه رنج به جان میرسد،امید دواست☀️
فاطمه۱۲۳abcd عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1696 ینی چی چه ربطی داره الان چون خسته و کوفته اومد کادو ولنتاین نداد مهم نیستی براش؟لطفا آنقدر بچه نباش تو این مملکت بی صاحاب و با این همه گرونی همین که یه مرد سگ دو میزنه شکم زن و بچش سیر کنه برو خداروشکر کن
یارفیق_من_لا_رفیق_له مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 251 ینی چی چه ربطی داره الان چون خسته و کوفته اومد کادو ولنتاین نداد مهم نیستی براش؟لطفا آنقدر بچه نباش ... نخیر این ک بعد چن روز دوری انقد بی حس و پیرمرد هس زورم گرفته
یارفیق_من_لا_رفیق_له مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 251 ینی چی چه ربطی داره الان چون خسته و کوفته اومد کادو ولنتاین نداد مهم نیستی براش؟لطفا آنقدر بچه نباش ... بعدم من خودمم سگ دو میزنم کارمند بانکم
نادیکرد عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 9229 نه با دوستان دل بهش خوش نکن. کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 11018 نه والا رفتار شوهر من کلا فقط منو بیرون میبره میاره هست کلا انگار ن انگار من ادمم تاپیکاتو دیدماین کانالو تو تلگرام ببینزندگی سالم سوده هروی این ایدیشهZendeegiesaleem اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نادیکرد عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 9229 ینی چی وقتی بادوستاش رفته مسافرت بعدچندروزبرگشته تحویل نمیگیره یعنی چی به نظرت کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍
فاطمه۱۲۳abcd عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1696 بعدم من خودمم سگ دو میزنم کارمند بانکم اینو گفتی کلا یادم رفت منم دارم میخونم برا بانک خوش بحالت کی قبول شدی
یارفیق_من_لا_رفیق_له مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 251 وقتی بادوستاش رفته مسافرت بعدچندروزبرگشته تحویل نمیگیره یعنی چی به نظرت ینی چی نمفهمم
یارفیق_من_لا_رفیق_له مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 251 اینو گفتی کلا یادم رفت منم دارم میخونم برا بانک خوش بحالت کی قبول شدی خوشبحالم نیسارزوی مرگ میکنم هر روزفقط اینو بگم اگه تلاش کنی میشه