2777
2789
عنوان

شوهر حرومزاده

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقشه بی چشم و رو هست

خدا صبر همسرت بده با این زبونت!

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

حالا بنده خدا همش که سرکار میخوره،بعد چقدر یه شامی خواسته!...حالا فوقش میتونه گله کنه از غرزدنای شوه ...

وقتی بهش اینجوری میگم دیگه تا آخرش بخون چقدر حرص و جوشم میده که این یه نمونه بیرون خرید که روزگارمو سیاه میکنه عین یه پیرزن فقط غر زود باش بریم خسته شدم این چیه برداشتی. نه این نه و و و

فکر کنم شما خیلی صبوری خوش به حال همسرت

منم غر میزنم وقتی اعصابم خرد بشه،ولی متنفرم از فحش دادن،به دشمنم هم فحش نمیدم

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

خب وقتی نخودش رو نداشتی و میدونستی نمیتونی همون لحظه بخری یه غذای دیگه میذاشتی که همهی موادش رو داشت ...

اشتباه کردم از اینورم پریودم دیشبم دعوا دیگه داشتیم کلا اعصابم بهم ریخته خدا لعنتش کنه

رفتیم غروب بیرون آبگوشت و از 4 اینا بار گذاشتم نخود نداشتیم گرفت آورد دیر پزه از اون موقع گذاشتم جدا ...

متنفرم از این پسر بچه های دست و پا چلفتی بچه ننه

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم