2777
2789

من حس میکنم طلسم شدم اطرافیانم زیاد تو این کارن... اما نه من نه خانوادم هیچ وقت بد برا کسی نخواستیم و هیچوقت دنبال دعا برای کسی نبودیم اما چند وقته خیلی به مشکل میخوریم خیلی اتفاق بد برامون افتاده... چند وقت پیش هم به دعا نویس گفت یکی براتون دعا کرده من بهش اعتماد نکردم چون اعتقاد نداشتم... اما تو همین سایت دیدم خیلیا میگن حقیقته و چیزای جالبی میگن... حالا من میخوام برم پیش یه دعا نویس بگم سر کتاب برام باز کنه اگه طلسم با دعایی هست باطل کنه اما میترسم نکته بعدش برام نفاق بدی بیفته نمیدونم انرژی منفی ...آخه من که نمیخوام برا کسی دعا کنم

اینکار نکن بجای خوب شدن بدتررررر میشه

برو بشین نماز قرآن بخون خودش باطل شه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین عزیرم چیزی به اسم دعا نویس مومن دیگه پیدا نمیشه من فرد مذهبی میشناسم کل ایران برای دعا نویس مومن زیر رو کرده پیدا نکرده خیلی هم طرف مومن

همه این دعا نویسا همون رمال هستن که جدیدا خودشونو دعا نویس معرفی میکنن

سوره فقره تا ۴۰ روز بزاز انشالله هرچی هم باشه رفع میشه فقط وسطش هرچی شد قطع نکن

ببین عزیرم چیزی به اسم دعا نویس مومن دیگه پیدا نمیشه من فرد مذهبی میشناسم کل ایران برای دعا نویس موم ...

یه روز اینکار کردم.. اما خب خیلی طولانی بود و شوهرم گیر داده بود که قطعا کن مجبور شدم قطع کنم

یه روز اینکار کردم.. اما خب خیلی طولانی بود و شوهرم گیر داده بود که قطعا کن مجبور شدم قطع کنم

نماز حضرت زهرا ۱۰۰ تا قدر داره اونو سرچ کن توی گوگل بخون عالیه فوقش ۱۴ شب باید بخونی دیدی بازم خبریه تا۴۵ شب توصیه شده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خب چرا بدتر میشه من که نمیخوام گناه کنم برا کسی که نخوام دعا کنم اخع

خدا ناراحت میش

میگ وقتی من هستمم چرا غیرر از من