2777
2789

خوبه فقط موهای صورت زودتر در میان

از افغانی جماعت و خائن جماعت متنفرم، و اگه باهاشون برخورد داشته باشم رفتار خوبی ندارم باهاشون، پس اگه جزو این دو گروه هستی با من همکلام نشو🤍پاینده باد ایران🇮🇷♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینکارا چیه لیزر کنید، این ها معمولا موهارو از ریشه نمیزنن و سطحی میزنن که باعث پوست مرغی میشه مخ ...

عزیزم لیزر کردم قبلا بیشتر شدن. کاش قبل اینکه قضاوت کنین بپرسین

یه صلوات برای امام زمانمون میفرستین؟❤️❤️
خوبه فقط موهای صورت زودتر در میان

ازون ماتیکی ها داشتین شما؟ من کلا موهام سریع درمیان. میترسم موستم مرعی بشه یا منافد باز بشه یا حتی حجمشون بیشتر بشه

اکثرا براونو فیلیپس دارم راضی ان من وسعم ب این میرسه متاسفانه

عزیزم لیزر کردم قبلا بیشتر شدن. کاش قبل اینکه قضاوت کنین بپرسین

آهان عزیزم من نمیدونستم واقعا از حرف هایی که زدم قصد ناراحتی نداشتم چون از تجربه خودم گفتم، من تاحالا از این استفاده نکردم چون اوایل میرفتم اصلاح و بعدشم لیزر کردم❤

آهان عزیزم من نمیدونستم واقعا از حرف هایی که زدم قصد ناراحتی نداشتم چون از تجربه خودم گفتم، من تاحال ...

خب با چه دستگاهی لیزر کردین؟ الان مو نداره اصلا صورتتون؟من همیشه با تیغ میزدم اینقدر زیاد نمیشد

رفتم لیزر دو جلسه وحشتناک شد واقعا نمیدونم جیکار کنم...

خب با چه دستگاهی لیزر کردین؟ الان مو نداره اصلا صورتتون؟من همیشه با تیغ میزدم اینقدر زیاد نمیشدرفتم ...

لیزر دایود استفاده کردم،من هنوز توی تمدید هستم دیگه ماه های آخره آره الان دیکه در نمیاد شاید برای شما سازگار نبوده؟

لیزر دایود استفاده کردم،من هنوز توی تمدید هستم دیگه ماه های آخره آره الان دیکه در نمیاد شاید برای شم ...

والا نمیدونم. سری اول که زد جوش زدم خیلی. گفتم شاید مشکل از دستگاهشه. سری دوم روفتم یه جای دیگه بدتر جوش زدم وحشتناک موهامم زخیم شدن. سری سوم دیگه نرفتم گفتم داغون میشم. الان یه سال گدشته و جای جوشام هنوز مونده.. واقعا پشیمونم😭😭😭 الانم یه شیور سفارش دادم دیگه ببینم خدا چی میخواد

ازون ماتیکی ها داشتین شما؟ من کلا موهام سریع درمیان. میترسم موستم مرعی بشه یا منافد باز بشه یا حتی ح ...

بله، نه منافذ باز نمیشن، هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه فقط موهای صورت زودتر درمیان

از افغانی جماعت و خائن جماعت متنفرم، و اگه باهاشون برخورد داشته باشم رفتار خوبی ندارم باهاشون، پس اگه جزو این دو گروه هستی با من همکلام نشو🤍پاینده باد ایران🇮🇷♥️