2777
2789

من لباس نو نه ها لباسایی که دوسشون نداشتم یا لباسایی که نمیپوشیدم میدادم به چند نفر که میشناختیم خیلی خوشحال میشدن

الان مامانم دو سه ماهه نمیزاره پالتو هایی که نمیخوام بدم بره میگه میگن خوب نیست لباسی که خودت پوشیدی بدی اینجوری به کسی😐😐باید بندازیمشون آشغالی اگه نمیپوشی ولی واقعا حیفننن

منم خوشم نمیاد اصلا لباس الکی نگه دارم

بذارمشون تو کیسه بزارم کنار آشغالی خوبه؟چون اونارو مامانم خودش میشناخت میبرد میداد من دیگه نمیتونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه اقایی هست میدیم اون میبره برای فقرا

شما هم اگر کسی نمیشناسی بذار تو دیوار کسی نیاز داره بیاد ببره رایگان حیفه بندازی آشغالی وقتی کسی میتونه استفاده کنه تو این اوضاع گرونی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

منم قبلن میخشیدم هم مال خودم هم بچه هامو به شهرک های اطراف و فقرا

از وقتی یکی یه چیزی گفت بهم دیگه ترسیدم هرچند هنوز شک دارم حرفش درست باشه یا نه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

جمع کردم یه گوشه بدن بره نمیده میگه حیفه😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بستگی داره

من پالتو یا لباس گرم باشه باهاش پتو و جای خواب و لباس درست میکنم واسه سگ های پناهگاه یا هاپوهای باغ خودمون

بقیه رو قاب دستمال میکنم واسه نظافت راه پله و حیاط

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یه اقایی هست میدیم اون میبره برای فقرا شما هم اگر کسی نمیشناسی بذار تو دیوار کسی نیاز داره بیاد ببره ...

نه میگم با مامانم که مرتب کردم بزار تو کیسه بزارم تو کنار آشغالی خوبه کسی میبینه برداره؟تو کیسه روشن میزارم