یارفیق_من_لا_رفیق_له مدیر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 251 عنوان چقدر شوهراتون به مسائل جنسی اهمیت میدن و چجوری بیان میکنن | مشاهده متن کامل بحث + 8611 بازدید | 140 پست من سالهاس حس میکنم سردهبیشتر شوهراتون پیش قدم میشن و اهمیت میدن یا خودتون؟شوهراتون چقدر دخیل هستن در گرمی زندگیتون؟واقعا برام سوالات ایراد از من هس یا شوهرم 1404/11/24 | 18:58 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یارفیق_من_لا_رفیق_له مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 251 حبیبی غرورتون اجازه میده پیشقدم بشید؟اگر جاتون عوض شد چی به مروز زمان حبیبی اشتباه شد
golii80 عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 670 شوهر ک ندارم ولی نامزد سابق دیت سوم دیگه شروع کرد درمورد طبعش حرف زدن و میگفت ده برابر مردای دیگه تم ... چقدر سممممم
الام۱۷ عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 789 گند اخلاق میشه میفهمم میخواد وا چرا گند اخلاق معمولا اکثرا اونموقع نمک میریزن
مبیناوالنا عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 16637 وا چرا گند اخلاق معمولا اکثرا اونموقع نمک میریزن افسردهبد اخلاقمیگم رابطه میخوای میگه نعععععع بعدبعدش که میشه خوش اخلاق جهان بینی ش عوض میشه https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP
ناز_نازی_بابایی عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 4481 من صفر تا صدش با شوهرمه خودم سردم مثل یه دکتر اطلاعات جنسی داره انقد مطالعه میکنه خیلی مهمه واسش میگ ... باهات دعوا نمیکنه؟نامزد سابق من کلی باهام دعوا میکرد و میگفت منم باید فعال باشم باید پیش قدم شم و...
hedeyhhhh عضویت: 1404/10/18 تعداد پست: 787 بیشتر وقتا درخواست همسرم هست و معمولا هرشب هست مگه این که من خیلی خسته باشم و درکم کنه درخواستشم مستقیم نمیگه بغلم میکنه و دیگه میمیفهمونه .....
یارفیق_من_لا_رفیق_له مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 251 بیشتر وقتا درخواست همسرم هست و معمولا هرشب هست مگه این که من خیلی خسته باشم و درکم کنه درخواستشم مس ... چن ساله ازدواج کردین
dafneeee عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 2631 حبیبی غرورتون اجازه میده پیشقدم بشید؟اگر جاتون عوض شد چی به مروز زمان چه ربطی داره به غرور ؟کی گفته نیاز جنسی فقط واسه مرده ؟؟؟اگه قرار باشه هیچوقت از خواسته هایش آدم صحبت نکنه که زندگی به چه دردی میخوره ؟؟ ببار اون میگه ببار من هیچ فرقی نداره به نظر من اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
جاجول_بانو عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 1616 همیشه خستست دیر به دیر میاد منم که میرم طردم میکنهامروز لباس خوشگل پوشیدم غذا پختم رفتیم دراز بکشیم دعوا درست کرد پشتشو کرد بهممنم جمع کردم رفتم اون اتاقآخ که دلم میسوزه که از صبح با نیمته و شورت گشتم تو خونه یخ زدم
یارفیق_من_لا_رفیق_له مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 251 ۹ ساله بنظرتون دلیل این میل شون چیه؟
reihoonkhanoon عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 262 مشکل خودمم که سردمهمسرم گرمه و مجبورم باهاش پایه باشم اونم مدارا میکنه تا حدودی ولی دلم واقعا براش میسوزه و دوسش دارم دست خودمم نیست
الام۱۷ عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 789 باهات دعوا نمیکنه؟نامزد سابق من کلی باهام دعوا میکرد و میگفت منم باید فعال باشم باید پیش قدم شم و... نه اتفاقا شده ۲ ساعتم ناز میکشه کلا خوش اخلاقه اما امان از غر غرو بودنش همه رو میشوره میبره
یارفیق_من_لا_رفیق_له مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 251 مشکل خودمم که سردمهمسرم گرمه و مجبورم باهاش پایه باشم اونم مدارا میکنه تا حدودی ولی دلم واقعا براش م ... ما مشکلمون بر عکسه