2777
2789
عنوان

بنظرتون

49 بازدید | 10 پست

کسی که همه اش از یجا میرم خواستگاری میکنه (منظورم خانواده نیست مکانه) علتش چیه؟؟؟؟

اولش از من خواستگاری کردن من رد کردم نذاشتم حتی بیان خونمون.

بعد دیدم سریع رفتن سمت یکی دیگه دختره هم مایل بود ولی نمیدونم چرا نشد و دختره با یکی دیگه ازدواج کرد. دوباره یکی دیگه.

خیلی پولدارن، همه آرزشونه باهاشون ازدواج کنن.

چرا علاقه دارن به اون مکان؟ آشنا و فامیل و دپست ندارن؟

سلام به جا گفتید اخلال استرس و اضطراب پس سانحه آیی داشتید بعد دوسال خوب شدید میشه بگید چجوری

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

و علایم شما چی بود حس میکردید تو کارکرد مغزتون انگار اختلال پیش اومده

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام به جا گفتید اخلال استرس و اضطراب پس سانحه آیی داشتید بعد دوسال خوب شدید میشه بگید چجوری

کدوم تاپیک بود نوشتم؟

ییار با هوش مصنوعی صحبت کردم گفت مهارت فراشناخت داری برای همین تونستی بگذری.

من PTSD ناشی از سوگ بود،همراه بیشفعالی.سوگ باعث شده بود مهرطلب هم بشم.

ولی اصلش برخورد با یک آدم خودشیفته بود، آسیب دیده بودم و از اونم خیلی آسیب خوردم. ی دوست لاشی هم داشتم میخواست بدبختم کنه. همین باعث شد ی بازنگری روی افکار و رفتارم داشته باشم که چرا همچین آدمایی رو جذب میکنم. کلا کوبیدم تا از نو بسازم.

برای تراپی خودمو مشغول کردم، کلاس و باشگاه و الان کنکور.

و علایم شما چی بود حس میکردید تو کارکرد مغزتون انگار اختلال پیش اومده

از بچگی میخواستم ادای آدمای عادی رو دربیارم و پیشینه بیشفعالی و رفتار و عملکردی که داشتم.

خودم از بچگی روانشناسی علاقه داشتم.مثلا ی رفتار میکردم پشیمون میشدم دنبالش بودم چرا این رفتارو انجام دادم و سعی میکردم تکرار نکنم و نمیکردم.مثل رفتار تکانشی که الان مهار شده و الان جزوی از وجودم شده( ی مهارت اکتسابی)

.

کدوم تاپیک بود نوشتم؟ییار با هوش مصنوعی صحبت کردم گفت مهارت فراشناخت داری برای همین تونستی بگذری.من ...

متاسفانه همسر من هم خودشیفتگی وکمبود اعتماد بنفس داره و این رو منم تاثیر میزاره بعد یه اتفاقاتی که برام افتاد انگار شوک و اضطراب استرس گرفتم و سواس فکری انگار کنترل افکارم دست خودم نبود ولی به چیزایی که آزارم میده فکر میکنم با حس گناه گفتم از شما بپرسم خداروشکر که گذاشتید امیدوارم همیشه موفق و موید باشی گلم ممنون عزیزم ❤️

متاسفانه همسر من هم خودشیفتگی وکمبود اعتماد بنفس داره و این رو منم تاثیر میزاره بعد یه اتفاقاتی که ب ...

کار خودشیفته بیارزش سازی، تلقین حس ناکافی بودن، تحقیر، مانع رشدت شدن، دروغگویی، خودبزرگ پنداری در صورتی که هیچی نیست، تغذیه از واکنش های تو چه مثبت و منفی، قبول نکردن اشتباه هاشه و همیشه مقصر بودن تو هست.دستکاری روانی هم انجام میده تا تو رو تو بند خودش نگه داره.

اینکه بهت شوک وارد شده و اضطراب گرفتی دلیلش این میتونه باشه که با نقطه ضعف خودت، چیزی که ته ته وجود تو آزار میده و ازش فرار کردی رو به رو شدی.

من خودم نقطه ضعف خودم تنهایی بود وقتی مامانم رفت مسافرت و خودم تو خونه تنها بودم و کسی رو حتی دوست هم ندارم، همین حس ها بهم حجوم آوردن و با حقیقت اینکه تنها باشم چه اتفاقی میافته و چه شکلیه روبه رو شدم. انگار ضربان قلبت سنگین میزنه و صداش رو تو گوشت میشنوی، اوایل شوکه بعدش اضطراب سراغت میاد.

یا خود خودشیفته باعث اضطراب میشه و حس امنیت نداری.

ولی حالت اولیه بیشتر امکانش هست چون شوک شدی.

چند روز ممکنه طول بکشه ولی خیلی تاثیر بدی رو روان میزاره.

سعی کن فعالیتی انجام بدی که حواستو پرت کنه.مثلا من بافتنی انجام دادم.

به خودت سخت نگیر و استراحت کن.اینزمان باید تراپی کنی و به خودت استراحت بدی.

نترس هم

کار خودشیفته بیارزش سازی، تلقین حس ناکافی بودن، تحقیر، مانع رشدت شدن، دروغگویی، خودبزرگ پنداری در صو ...

چقدر حرفات درسته همش درست بود هم راجب رفتارهای همسرم انگار خود واقعیش کاملا ترسیم کردی هم راجب خودم درست گفتی عزیزم ممنون که وقت گذاشتید ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنی برای تحمل همسرم ورفتاراش که رو روانم تاثیر نزاره چ کنم انگار تو ناخودآگاهم رفته رفتاراش و راجب تنهایی منم حس شما دارم

چقدر حرفات درسته همش درست بود هم راجب رفتارهای همسرم انگار خود واقعیش کاملا ترسیم کردی هم راجب خودم ...

خواهش میکنم🪻

تا جایی که تجربه دارم میتونم راهنمایی کنم و دنبال راه حل از لحاظ روانشناسی بودم.

متاسفانه هر چی بررسی کردم و اطلاعات جمع کردم دیدم هیچ درمانی نداره، چون اولین اصلا درمان پذیرش بیماریه که خودشیفته خودشو بالاتر و عاقلتر و سالمتر میدونه و نمیتونه این ضعف رو قبول کنه.

اون حتی از واکنش منفی هم تغذیه میکنه یعنی فکر نکن بحث و جدل اونو سر عقل میاره یا قانع میکنه برعکس لذت میبره از اینکه میتونه رو اعصابت کنترل داشته باشه و میتونه واکنش بگیره یجورایی حس سلطه و کنترل داره.

اینکه میترسی تنها باشی ممکنه یکی از علتهاش اینکه خودشیفته اینو تو فکرت کاشته که اگه نباشه تو هیچی نیستی و تنها میمونی

فقط بدون دستکاری روانی و فرافکنی زیاد داره و اینم نشونه اشه اون از نداشتن منبع تغذیه اذیت میشه، مثل یک سیاه چاله است که فقط میخواد انرژی، زمان، حال و آینده، پیشرفتت، راحتیتو ببلعه.

یکاری میکنه به همه شک کنی که نیت پنهانی دارن ولی دلیلش اینکه اون خودش نیست پلیدی داره.

زیر ماسک خودشیفتگی هیچی نیست، حتی یک توده یا گرد و غبار. برای همین میخواد با تسلط روی تو حس ارزشمندی و کنترل داشته باشه، برای همین درمان نمیشه چون هیچی پشت نقابش نیست.

خودشیفته احساساتش مثل یک بچه است که رشد نکرده و غیر منطقیه.

امید به درمانی نداشته، وقتی مظلوم بازی درمیاره دلسوزی براش نکن ، وارد بحث نشو، وارد اینکه ثابت کنی که حق باهاته و اون بده نشو، دنبال بهونه نباش که اگه بهونه بخوای اون تو رو مقصر میکنه و خودش قربانی. و اصلی ترینش روشیه به اسم تکنیک سنگ خاکستری. تو این روش مثل سنگ میشی بدون هیچ واکنشی.

اوایل اینو ببینه از هر روشی مثل محبت تهدید خشم ناراحتی گریه از هر چی استفاده میکنه مثل قبل مطیعش بشی بعد برگردوندتت روبراه مثل قبل میشه. اگه بتونی از این مراحل بگذری خودشیفته خودش ولت میکنه.ممکنه دوباره برگرده ولی تو باید محل نذاری.وقتی نتونه ازت تغذیه کنه ولت میکنه.

ولی این روشها برای جدایی از خودشیفته است و اگه ترکش کردی باید بعد از طلاق no contact باشی.هیچ اطلاعاتی ازش نگیری، هیچ اطلاعاتی بهش نده، دسترسی بهت نداشته باشه.خط تو عوض کنی و از این قبیل کارها.

نمیتونی باهاش کنار بیای چون اون نمیتونه آرامشو داشته باشه، نمیخواد داشته باشه هیچوقت، برای همین نمیتونه بهت آرامش بده.

من به سختی جدا شدم فقط چهار ماه باهاش آشنا شدم و آسیب سختی دیدم شما باهاش زندگی کردی برای شما سختتر و آسیب پذیرتره ولی باید بتونی حتی تنهایی موندن در آینده رو قبول کنی و بخاطرش بهش باج ندی.

اون از همین استفاده کرده که نگهت داره.

من بعد چهار ماه برگشت ولی با اینکه عشق اولم بود برنگشتم چون این آدما ماهیتشون نابودگره.الان حس آزادی دارم.از اون همه استرس و فشار رها شدم.راه و زندگی خودمو میرم.

فقط یکسال اول سخته، و بدون تنها نیستی، خدا هست، خوبم هست

خواهش میکنم🪻تا جایی که تجربه دارم میتونم راهنمایی کنم و دنبال راه حل از لحاظ روانشناسی بودم.متاسفان ...

آفرین به تو واقعا خدا دوست داشته خداروشکر که جدا شدی گلم ممنونم از راهنمایی های خوبت