2777
2789

خواهرم می خواد بده حقوق می خونه نمی خواد انصراف بده از دانشگاه

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امتحانات نهایی از اواخر اردیبهشت شروع میشن امتحانات دانشگاه آزاد نیمسال دوم از اول خرداد شروع میشه ...

مرسی عزیزم

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

شما درمانگرید؟؟رشته من روان شناسیه میشه راهنمایی کنید که چه کارهایی انجام بدم تا آینده شغلی خوبی داش ...

سلام بله نمیدونم دانشجو ترم چند هستین ولی یکی از چیز هایی که خیلی به من کمک کردن درس خوندن به صورت کیس محور یا فیلم ها که بهصورت عینی بتونین موضوع درد کنین

موضوع دیگه شما وقتی آمار خوندین می تونین در خواست بدین منشی کلینک روانشناس ها بشین که خیلی کمک میکنه بهتون تحلیل تست ها وبرای اونها یک سری کار ها به شما میدن

اگه کارشناسی هستین گرایشتون از همین الان مشخص کنیدو اینکه رکی فن بیان زبان کار کنن و همیچنین تراپی برین تا ترم های خودتون درمان کنین رفرنس مطالعه کنید به جای جزوه مقالات بخونید و به روز باشین

سلام بله نمیدونم دانشجو ترم چند هستین ولی یکی از چیز هایی که خیلی به من کمک کردن درس خوندن به صورت ...

ترم دوم هستم کارشناسی

دوست دارم یابالینی بخونم یا عمومی

میشه بگید از کدوم سایت ها مقالات رو میتونم بخونم؟

چهکتاب هایی پیشنهاد میدید؟

ترم دوم هستم کارشناسی دوست دارم یابالینی بخونم یا عمومی میشه بگید از کدوم سایت ها مقالات رو میتونم ب ...

اچاره نمیده لینک بزارم در خواست میدم ارسال میکنم عزیزم

ممنون

خواهش میکنم موفق باشی عزیزم

کتاب هم

هنر عشق ورزیدن وگریز از آزادی اریک فروم هردو

انسان در جستجوی معنا ویکتور فرانکل رواندرمانی اگزیستانسیال اروین یالوم انسان و سمبولهایش کارل گوستاو یونگ تفسیر رویاها زیگموند فروید کودکی و جامعه اریک اریکسون نظریههای شخصیت جس فیست تفکرسریع و کند دنیل کانمن رفتار رابرت ساپولسکی در پوست گردو هم خوبه ارزش خوندن داره به هیلگارد گنجی هم خیلی توجه کن قرار نیست حفظش کنی بفهمش