2777
2789

من استرس اينو خيلي دارم پسرم سه سالشه تا خواهرش دنيا بياد شده سه سال و نيم  حالا يكم بيشتر😐 پسره فوقالعاده اروم و مهربونيه امكان داره با وجود خواهرش حسودي كنه يا نه برعكس بيشتر منزوي بشه اخه خيلي ارومه و توداره😕😣 كسي بوده بچه اولش عادي رفتار كنه انگار اتفاقي نيفتاده

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

نه منم یکی دوسال حسودی میکردم بعد خواهرم شد دنیام

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
نه منم یکی دوسال حسودی میکردم بعد خواهرم شد دنیام

اخه جنس بچه هام فرق داره😣

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره داداشم اصلا به من حسودی نکرده بود عاشقم بود😍

ولی بعدش پدرمو دراورد😑

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
اخه جنس بچه هام فرق داره😣

بهتره اتفاقا

هم جنس بیشتر حسودی میکنه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

پسر من اصلا حسودی نکرد

البته گاهی اعتراضاتی می کرد که به جا بود و ما بیشتر رعایت می کردیم

ولی حسودی نه

عااااشق خواهرشه

حتی به من گاهی ایراد می گیره در مورد رعایت خواهرش

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

من تقریبا رفتارش عادی بود

چون به اولی خیلی توجه کردم هم خودم هم اطرافیان.همه برای اولی کادو اوردن و بهش تبریک گفتن.اولی پیشم می خوابید مثل قبل از تولد دومی.دومی رو تخت خودش جدا می خوابید.رفتارمو اصلا با بچه اولم تغییر ندادم.وقتی خسته بودم می گفت بازی کنیم یه موقع هایی میشد می خواستم سرش داد بزنم ولی خودمو کنترل میکردم و با وجود خستگی یا بازی می کردم یا میفرستادمش سراغ باباش.

پسر من اصلا حسودی نکرد البته گاهی اعتراضاتی می کرد که به جا بود و ما بیشتر رعایت می کردیم ولی حسود ...

چقدر تفاوت داشتن منزوي نشد مثلا گوشه گير بشه 

چقدر تفاوت داشتن منزوي نشد مثلا گوشه گير بشه 

۶ سال دقیقا تفاوتشون بود

نه اصلا

البته من خیییلی رعایت می کردم ها

مثلا تو بارداری همش از این میگفتم که ما تو برامون کافی بودی ولی چونکتو میخاستی و تنها بودیربچه دوم رو خواستیم از خدا

یا اینکهوهمش از محبت خواهرها به برادرهای بزرگترشون‌می گفتم

بعد هم‌که به دنیا اومد دخترم...حتی تو همون روزهای اول زایمان با بخیه و درد طبق عادت پسرم وقت خوابش می رفتم کنارش و دستش رو می گرفتم با وجودیکه گاهی دخترم هم داشت شیر میخورد

اگه قربون صدقه دخترم می رفتم بلند بلند قربون صدقه پسرم هم می رفتم حتی اگه اون تو یک اتاق دیگه بود... والبته پسرم‌نسبت به این‌مورد خییلی حساس بود و اگه خلاف این‌عمل می کردم علنا اعتراض می کرد

و از این دست کارها

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
۶ سال دقیقا تفاوتشون بود نه اصلا البته من خیییلی رعایت می کردم ها مثلا تو بارداری همش از این میگف ...

الهي عزيزم زنده باشن 😍منم پسرم عادت داره دستمو ميگيره و ميخابه😍😘☺️

الهي عزيزم زنده باشن 😍منم پسرم عادت داره دستمو ميگيره و ميخابه😍😘☺️

ممنون گلم

ان شاء الله خدا حافظ عزیزان شما و همه دوستان باشه🙏🙏🙏

سلام فاصله بچه های من چهار ساله . این که بگم اصلا و ابدا اتفاق نمیفته که محاله . بچه ای که سالمه حسادت رو هم حس میکنه ولی رفتار شما بینهایت اثر داره و این یه کار یک شبه نیست . من از دوران بارداریم دائم درباره بچه داری با بچه ام حرف میزدم این که خواهرش اول که بیادخیلی کوچیکه من باید دائم حواسم بهش باشه شیرش بدم نمیشه دستش زد و باهاش بازی کرد خودم از بیمارستان بیام تا چند روز میخوابم از این چیزا . کارایی که باید مستقل میشد رو باهاش کار کردم یاد بگیره مثلا دستشویی چون اون موقع خودم میشستمش وسایلش که میخواستم واسه نوزاد استفاده کنم نمیگفتم مال تو بوده میگفتم از قبل داشتیم . فیلماشو نشونش میدادم بهش میگفتم چه کارایی براش انجام دادم .چندتا کادو گرفتم به عناوین مختلف بعد زایمان بهش دادیم چند روز یکبار . پدرش خیلی همکاری کرد وقتی من گرفتار بچه بودم باهاش بازی میکرد خیلی مواظب رفتارم بودم از محبت کم نذارم گاهی با وجود بیخوابی باهاش بازی میکردم اجازه میدادم با نظارت من به بچه دست بزنه باهاش بازی کنه با همه اینا دو سه ماه طول کشید تا به خودش اومد و به خواهرش عادت کرد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚