2821
2789
عنوان

تک فرزندییی

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 74 پست
چرا فکر میکنید نمیدونم جنگ هم داره ولی خب من به اونش هم راضی ام خیلی بهتر از تنهایی هست تک فرزندی من ...

بزرگ. میشی میفهمی خواهر و برادر بدرد نمیخوره هنوز. سنت کمه

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

شما حرفت نابجاتر از حرف منه، تو تاپیک دیگران بمن میگی نظر نده؟ هرکس آزاده نظر بده ، موفق باشید

نظر بده، ولی چرا از کتک و اینا میگی؟ اینطوری برون ریزی کردن از نظر شما صحیحه؟ امیدوارم مادر نباشی. بچه فقط ۱۷ سالشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارتباطش سوال های تکراری که قبلش جوابشون معلومه

نه ربطش اینکه شما فضول مردمی خودش جواب داد تو چرا 💩خوری میکنی دیگه

دوست عزیز من آدمی هستم که خوبی و بدی رو چند برابر تلافی میکنم پس اگه فقط در حد بیشعور گفتن بهم توهین کردی غافلگیر نشو وقتی در جواب بهت بگم گ...خور🫶

خوشم می آد نشون می دی کی هستی

چرا چون ریدم بهت بدم😂

دوست عزیز من آدمی هستم که خوبی و بدی رو چند برابر تلافی میکنم پس اگه فقط در حد بیشعور گفتن بهم توهین کردی غافلگیر نشو وقتی در جواب بهت بگم گ...خور🫶

از خودت و ادبت خجالت بکش

ادبم از تو که گوه خور مردمی خیلی بهتره کاری به کسی ندارم مگه اینکه یکی بیاد مثل تو از عنم بخوره راستی گوه خور اسی هم هستی اسی بیا گوه خورت رو جمع کن سیرمونی نداره😏

چقدر مودبی

بدو برو پیرزن حوصلتو ندارم هرچی بارت کردم حقت بود تا تو باشی نخاری هررری

ایشالله میتونی براش یه خواهر بیارید

ان شاء الله اگه خدا بخواد.

عزیزم معنی ایشالله خوب نیست اگرچه میدونم نیتت چیه ولی باید از ان شاء الله استفاده کنی توی گوگل سرچ کن معنیش میاد

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
منو داداشم کودکی خوبی داشتیم همبازی بودیم توی سروکله هم میزدیم ولی من دوست نداشتم با پسرا بازی کنم ب ...

بنظرم بچه ها هردوتاشون یک جنس باشن بهتره تا آخر باهمن ، مراسمی باشه میتونن باهم برن ولی اگ یکی دختر و یکی پسر باشه نمیشه اینجور.

اگه از هرکدومشون دوتا باشه عالیه

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

چندفرزندی هرچقدر کاستی یا مشکل باخودش داشته باشه (که کم پیش میاد) بازم هیییچوقت ب اندازه تکفرزندی مزخرف و هولناک و آسیب زا نیست.

تا صبح میتونم برات مثال و علت بیارم.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]