2777
2789
عنوان

خواهش میکنم این بیبی چک رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 97 پست

من ٥روز مونده به موعد مثبت شد

فرداش بتا دادم ٦٣بود 😍😍

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مباركه عزيزم لطفا براي منم دعا كن

حاجاتت روای به خیر عزیزم 

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 
من ٥روز مونده به موعد مثبت شد فرداش بتا دادم ٦٣بود 😍😍

شنبه بتا دادم 10.2بودم

دکترم گفت منفیه 

چتد روز دیگه تکرار کن

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 
فردا شب موعدمه صبح بذارم؟

اره عزيزم

صبح بزار

همين الانشم مثبتي خداروشكر

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  
این سوال منم هس

هفته پیش بود

فردا تازه موعدمه

عزیز علائم داری؟

علائم اگر منظورت حالت تهوعه نه

شنبه بتا دادم 10.2بودم دکترم گفت منفیه  چتد روز دیگه تکرار کن

پس مباركه تا الان بتا رفته بالا

فردا تو همين تاپيك خبرمون كنااا

الان كه مثبته مبارك باشه عزيزمم  اما يكي ديگه هم بزار بعد برو ازمايش بده چون ممكنه مثبت كاذب ...

فردا صبح که شبش موعدمه بذارم؟ 

کی ازمایش خون بدم؟