2777
2789

من برای بچه ی اولم ماه اول اقدام باردار شدم.بار دوم هم ماه اول اقدام باردار شدم ولی سقط شد.الان پنجماهه تو اقدام اینکاها خیلی امید داشتم امروز روز ۲۷دوره آنها الان بی بی گزاشتم منفی شد😥 منتظر بودم لااقل یه هاله بندازه ولی انگار خط دومی اصلا وجود نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نا امید بشی تازه 5 ماهه اقدامی عزیزم از موعدت گذشته

نه موعدم ۵خرداد ولی خوب اگه خبری بود حتما الان یه هاله میندارن علایم هم ندارم فقط یکم سینه هام درد میکنه

نه موعدم ۵خرداد ولی خوب اگه خبری بود حتما الان یه هاله میندارن علایم هم ندارم فقط یکم سینه هام درد م ...

استرس از خودت دور کن باید صبر کنی چند روز از نزدیک ی گذشته مگه؟

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
روز دقیق تخمک گزاریم و نمی‌دونم ولی اگه ۲۰ام در نظر بگیریم ۱۱روز گزشته

حداقل 14 روز إلا 17 روز باید بگذرد صبر کن استرس نداشتهای باش منم خیلی دلم میخواد بتونم این ماه مامانم یا نه ولی باید بیخیال بشی بعد یهویی غافلگیر میشی اگه هم نه ماه بعد قوی تر از ماه قبل انرژی داشته باش تازه یک بچه داری 

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
حداقل 14 روز إلا 17 روز باید بگذرد صبر کن استرس نداشتهای باش منم خیلی دلم میخواد بتونم این ماه مامان ...

شما چندم موعدته؟

آخه اینقد دفعه اول راحت باردار شدم اینهمه انتظار داره اذیتم میکنه