2777
2789
عنوان

از حرص من میزارن جلو چشمم

694 بازدید | 43 پست

سلام خانوما من ۱۸ سالمه و کنکور دارم ۶ ماه پیش یکی از اقوام بابام اومد خواستگاری و ۳ ماه پیش هم یکی از اقوام مادرم اینا گل اورده بودن برا خواستگاری دیگه بعد مامان من سلفون کشیده رو گل فامیل خودشو بابامم همینطور و گذاشتن جلو چشم من😑

بابام هم از اون طرف میگه اگر پزشکی قبول نشی فقط شوهر منم گفتم نمیتونی منو زور کنی به ازدواج اجباری میگه ازدواج اجباری نیست که بین سه نفر حق انتخاب داری😑😑هرکدوم و خوشت اومد انتخاب کن دیکتاتوریه برا خودش بابام

چیکار کنم الان ؟ به پسراشونم گفتم ازشون خوشم نمیاد ولی هنوز اویزونن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با بابای دیکتاتور باید دیکتاتور گونه برخورد کنی

بابای دیکتاتور باید دخترشم دیکتاتور باشه وگرنه می بازه

محکم وایسا جلوش

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

احساس میکنم از قصد دارن اینکار رو میکنن که حرصت دربیاد و درس بخونی ، اصلا هدفشون به ذور شوهر دادن تو نیست

نمیدونن با این کاراشون دارن بهت شک و آسیب وارد میکنن

ناراحت نشیا بلاخره عادی ترین منطق خونواده های ایرانی همینه متاسفانه

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

احساس میکنم از قصد دارن اینکار رو میکنن که حرصت دربیاد و درس بخونی ، اصلا هدفشون به ذور شوهر دادن تو ...

اینا با دختر عمومم دوسال پیش همین کارو کردن براهمین میترسم🥲

با بی احترامی برین به خانودادهاشون یا بگو ببین زندگیتو بد ازدواج زهر می کنم میرینم تو دهن خودتو خانو ...

به پسر عموم گفتم گفت مهم اینه من تورو پسندیدم😑 از حرص نمیدونم چیکار کنم واقعا اصلا جدی نمیگیرن حرفمو